Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne şimdi bu?

Chewy

Öne çıkan mesajlar

pogodi said:

Deacon said:

ahadghahaha bence ortada suçlu yok. çünkü aşkta kazanan olmaz iki taraf da kaybeder.

senin gibi nerdden bu tarz sözler duymak gözlerimi yaşarttı.

bir meyhane buldum mezarlığın karşısında, beni ararsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

kalbinde yer yoksa güzelim, sorun değil ben ayakta da giderim.

uçurumdan düşerken tutunacak tek dalım olsan, seni kırmamak için düşmeyi yeğlerim(böle bir şeyler).

gördüğün gibi nerdlerin de kalbi var.

BİZİ ANLAMAYA ÇALIŞIN.
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

Neyse tanıştırdı fln
tanıştımızda fln
Sıkıldım fln.Neyse msn fln
konuşuyoruz fln.

ee ne bu şimdi?

Bence de ne bu şimdi ?

Valla böyle düşünüyorsan kız şu konuyu görse yanlışlıkla bir daha kızı göremezsin sanırım. Ne bekliyordun bir anda aşkım , canım cicim , haydi beni dansa kaldır falan mı ?
İlk defa mı başına geliyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

Şimdi okuldan bi hatun benim yakın kız arkla aynı bölümde.Benim arkadaşa benden hoslandıgını vs annatmış.Çağırsana vs diomuş.Neyse tanıştırdı fln kızda güzel yani.Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim :) ama hatun biraz soğuk takılıo :S bi garip yani.

ee ne bu şimdi?

kizlada boyle konusmussan, bisiler dank etmis olabilir. =/
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:

Chewy said:

Şimdi okuldan bi hatun benim yakın kız arkla aynı bölümde.Benim arkadaşa benden hoslandıgını vs annatmış.Çağırsana vs diomuş.Neyse tanıştırdı fln kızda güzel yani.Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim :) ama hatun biraz soğuk takılıo :S bi garip yani.

ee ne bu şimdi?

kizlada boyle konusmussan, bisiler dank etmis olabilir. =/

QFT
oha fln oldum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...