chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 adam beybifeys verecek tabi yüz. dimi taha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 balon said: fede said: olm senin işin yaş lan taha. çok yüz veriyon sen kızlara abi astarını istiyorum ama. oha terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Deacon said: ahadghahaha bence ortada suçlu yok. çünkü aşkta kazanan olmaz iki taraf da kaybeder. senin gibi nerdden bu tarz sözler duymak gözlerimi yaşarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit said: hah ardeth geldiyse konudan cacık çıkmaz bilimselliğe dökücek şimdi dağılın.ç yalan mı. adam hem çok sallamıyorum tripleri atmış hem de gelmiş soruyo neden soğuk davranıyo falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 chagy said: adam beybifeys verecek tabi yüz. dimi taha? di mi yani başka neyimi vericem? sevgimi veriyorum zaten,yüzümü vercem haliyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ardeth said: yalan mı. yalamam =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 BÖHÖHÖHÖÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi ne guzel oluo buralar bole konularda. insanın uyuyası gelmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahahah vanille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: Deacon said: ahadghahaha bence ortada suçlu yok. çünkü aşkta kazanan olmaz iki taraf da kaybeder. senin gibi nerdden bu tarz sözler duymak gözlerimi yaşarttı. bir meyhane buldum mezarlığın karşısında, beni ararsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. kalbinde yer yoksa güzelim, sorun değil ben ayakta da giderim. uçurumdan düşerken tutunacak tek dalım olsan, seni kırmamak için düşmeyi yeğlerim(böle bir şeyler). gördüğün gibi nerdlerin de kalbi var. BİZİ ANLAMAYA ÇALIŞIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yandı devreler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 get a life dicem ama fazla üzerine gelmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit banlanmis ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ABİ 1 SENE ÖNCEKİ PİRAMİTTEN BANLANDI ADAM AKASDKJSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ADAM SADECE SEVEN KALPLERE YARDIM ETMEK ISTEMISTI. lanet olsun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 senin sorunun koça k...yok olmadı böle deme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Chewy said: Neyse tanıştırdı fln tanıştımızda fln Sıkıldım fln.Neyse msn fln konuşuyoruz fln. ee ne bu şimdi? Bence de ne bu şimdi ? Valla böyle düşünüyorsan kız şu konuyu görse yanlışlıkla bir daha kızı göremezsin sanırım. Ne bekliyordun bir anda aşkım , canım cicim , haydi beni dansa kaldır falan mı ? İlk defa mı başına geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 lan adama yüklenmesene fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Chewy said: Şimdi okuldan bi hatun benim yakın kız arkla aynı bölümde.Benim arkadaşa benden hoslandıgını vs annatmış.Çağırsana vs diomuş.Neyse tanıştırdı fln kızda güzel yani.Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim :) ama hatun biraz soğuk takılıo :S bi garip yani. ee ne bu şimdi? kizlada boyle konusmussan, bisiler dank etmis olabilir. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmettin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hahahahah fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ekmettin said: fln ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dory said: Chewy said: Şimdi okuldan bi hatun benim yakın kız arkla aynı bölümde.Benim arkadaşa benden hoslandıgını vs annatmış.Çağırsana vs diomuş.Neyse tanıştırdı fln kızda güzel yani.Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim :) ama hatun biraz soğuk takılıo :S bi garip yani. ee ne bu şimdi? kizlada boyle konusmussan, bisiler dank etmis olabilir. =/ QFT oha fln oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 elitim diye gezip hatun lafı kullananlar var.ağlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar