Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: hacım sen dinleme bunları, kız biraz poh poh mu istiyo kıza de ki -arkadaşıma böyle böyle demişsin, şimdi poh poh mu istiyosun? evet derse, uraşamam sori de hayır derse ki %99 hayır dicek sen de ha meylin yok yani eyvalla güle güle çek ertesi başka bi hıyara yavşıcak, 2 hafta sonra da sana gelecek fede hep böyle yapıyo sdkkljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: hacım sen dinleme bunları, kız biraz poh poh mu istiyo kıza de ki -arkadaşıma böyle böyle demişsin, şimdi poh poh mu istiyosun? evet derse, uraşamam sori de hayır derse ki %99 hayır dicek sen de ha meylin yok yani eyvalla güle güle çek ertesi başka bi hıyara yavşıcak, 2 hafta sonra da sana gelecek bu angutuda dinleme bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 zamanı gelince yapıcam ben merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 balon said: pogodi eğer kızları zaten gerçekten tanıyorsa ben evlenmeyebilirim .buraya da yazıyorum . ahahah o neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: hacım sen dinleme bunları, kız biraz poh poh mu istiyo kıza de ki -arkadaşıma böyle böyle demişsin, şimdi poh poh mu istiyosun? evet derse, uraşamam sori de hayır derse ki %99 hayır dicek sen de ha meylin yok yani eyvalla güle güle çek ertesi başka bi hıyara yavşıcak, 2 hafta sonra da sana gelecek haha kan davası lan. olmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 angut olabilirim ama tüm insanlığı düşünerek kızların götünü kaldırmamaya dikkat ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: Deacon said: pogodi said: cacık olmaz bu kızdan hep böyle git gelli davranır at gitsin kızları çözdüğünü mü sanıosn? HA? sen kim olduğunu sanıyosun da bana böyle sorularla geliyosun? çelik ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pff ilkokul 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bide çok gereksiz tartışıyoz bu arada biz bu konuyu açan adama ne desek boş 2 dk sonra kız bi laf söyleyecek bunun ağzının suyu akıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 akmasın işte onu diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hatta konuyu bile takip etmiyo msn de çatır çatır yardırıyo "SENDEN GALİBA HOŞLANIYORUM" diye yardırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ohoo kermit kız hoşlanıyorum aramı yap demiş daha nasıl atlıcak?(mecazen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: akmasın işte onu diyoruz çok geç kaldın zuaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: balon said: pogodi eğer kızları zaten gerçekten tanıyorsa ben evlenmeyebilirim .buraya da yazıyorum . ahahah o neden lan ben sana 4 yıldır her kız arkadaşımı bi nebze tanıtsam , kızlar öyledir ya sittir et diyosun , şans verme 0. Ben bir erkek olarak daha napabilirim yani, nasıl alttan alabilirim ters durumlarda bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 MAN DOWN MAN DOWN NEEEED MEDIIIIC!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 said: Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim ama hatun biraz soğuk takılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 severim sebi bilirsin deacon özür dilerim alkjsdhkjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Deacon said: ohoo kermit kız hoşlanıyorum aramı yap demiş daha nasıl atlıcak?(mecazen) iyide konuyu açan elemana gelip bişi söylemişmi ? burda terbiyesizliği yapan konuyu açanın diğer yakın kız arkadaşı sır tutmayı bilmiyo o kız. sene 2009 hala böyle şerefsizler var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 olm senin işin yaş lan taha. çok yüz veriyon sen kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hah ardeth geldiyse konudan cacık çıkmaz bilimselliğe dökücek şimdi dağılın.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 @balon istisnasız her sevgilin %100 kızmış demek ki sdjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahadghahaha bence ortada suçlu yok. çünkü aşkta kazanan olmaz iki taraf da kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Deacon said: çünkü aşkta kazanan olmaz iki taraf da kaybeder. dostum sen aşık olmamışsın bence konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: olm senin işin yaş lan taha. çok yüz veriyon sen kızlara abi astarını istiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit için before after yapıcam postlarından. excelde tablo yapıcam böyle 2 ay önce neydi. şimdi ne oldu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar