Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: hacım sen dinleme bunları, kız biraz poh poh mu istiyo kıza de ki -arkadaşıma böyle böyle demişsin, şimdi poh poh mu istiyosun? evet derse, uraşamam sori de hayır derse ki %99 hayır dicek sen de ha meylin yok yani eyvalla güle güle çek ertesi başka bi hıyara yavşıcak, 2 hafta sonra da sana gelecek fede hep böyle yapıyo sdkkljf
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: hacım sen dinleme bunları, kız biraz poh poh mu istiyo kıza de ki -arkadaşıma böyle böyle demişsin, şimdi poh poh mu istiyosun? evet derse, uraşamam sori de hayır derse ki %99 hayır dicek sen de ha meylin yok yani eyvalla güle güle çek ertesi başka bi hıyara yavşıcak, 2 hafta sonra da sana gelecek bu angutuda dinleme bak bence.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 balon said: pogodi eğer kızları zaten gerçekten tanıyorsa ben evlenmeyebilirim .buraya da yazıyorum . ahahah o neden
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: hacım sen dinleme bunları, kız biraz poh poh mu istiyo kıza de ki -arkadaşıma böyle böyle demişsin, şimdi poh poh mu istiyosun? evet derse, uraşamam sori de hayır derse ki %99 hayır dicek sen de ha meylin yok yani eyvalla güle güle çek ertesi başka bi hıyara yavşıcak, 2 hafta sonra da sana gelecek haha kan davası lan. olmaz öyle şey.
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 angut olabilirim ama tüm insanlığı düşünerek kızların götünü kaldırmamaya dikkat ediyorum
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: Deacon said: pogodi said: cacık olmaz bu kızdan hep böyle git gelli davranır at gitsin kızları çözdüğünü mü sanıosn? HA? sen kim olduğunu sanıyosun da bana böyle sorularla geliyosun? çelik ayna
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bide çok gereksiz tartışıyoz bu arada biz bu konuyu açan adama ne desek boş 2 dk sonra kız bi laf söyleyecek bunun ağzının suyu akıcak.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hatta konuyu bile takip etmiyo msn de çatır çatır yardırıyo "SENDEN GALİBA HOŞLANIYORUM" diye yardırıyo.
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ohoo kermit kız hoşlanıyorum aramı yap demiş daha nasıl atlıcak?(mecazen)
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: akmasın işte onu diyoruz çok geç kaldın zuaaa
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: balon said: pogodi eğer kızları zaten gerçekten tanıyorsa ben evlenmeyebilirim .buraya da yazıyorum . ahahah o neden lan ben sana 4 yıldır her kız arkadaşımı bi nebze tanıtsam , kızlar öyledir ya sittir et diyosun , şans verme 0. Ben bir erkek olarak daha napabilirim yani, nasıl alttan alabilirim ters durumlarda bilmiyorum .
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 said: Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim ama hatun biraz soğuk takılıo
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 severim sebi bilirsin deacon özür dilerim alkjsdhkjsd
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Deacon said: ohoo kermit kız hoşlanıyorum aramı yap demiş daha nasıl atlıcak?(mecazen) iyide konuyu açan elemana gelip bişi söylemişmi ? burda terbiyesizliği yapan konuyu açanın diğer yakın kız arkadaşı sır tutmayı bilmiyo o kız. sene 2009 hala böyle şerefsizler var işte
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 olm senin işin yaş lan taha. çok yüz veriyon sen kızlara
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hah ardeth geldiyse konudan cacık çıkmaz bilimselliğe dökücek şimdi dağılın.ç
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 @balon istisnasız her sevgilin %100 kızmış demek ki sdjsd
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahadghahaha bence ortada suçlu yok. çünkü aşkta kazanan olmaz iki taraf da kaybeder.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Deacon said: çünkü aşkta kazanan olmaz iki taraf da kaybeder. dostum sen aşık olmamışsın bence konuşuyosun
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: olm senin işin yaş lan taha. çok yüz veriyon sen kızlara abi astarını istiyorum ama.
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit için before after yapıcam postlarından. excelde tablo yapıcam böyle 2 ay önce neydi. şimdi ne oldu diye
Öne çıkan mesajlar