Chewy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Şimdi okuldan bi hatun benim yakın kız arkla aynı bölümde.Benim arkadaşa benden hoslandıgını vs annatmış.Çağırsana vs diomuş.Neyse tanıştırdı fln kızda güzel yani.Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim :) ama hatun biraz soğuk takılıo :S bi garip yani. ee ne bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 karidir ne yapsa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 naza çekiyo atlamıyo hemen işte seni test ediyo evladım sen "amannn bu kızdan cacık olmaz soğuk soğuk davranıyo lan baksana" diye düşünürsen kızda aynı şeyi sana düşünecek. zorla şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aşk olayının bir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 şımarma de,engelle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Arkana sahip ol indirirler de tehdit et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit said: naza çekiyo atlamıyo hemen işte seni test ediyo evladım sen "amannn bu kızdan cacık olmaz soğuk soğuk davranıyo lan baksana" diye düşünürsen kızda aynı şeyi sana düşünecek. zorla şansını.iyide ben bi sey yapmadım ki başkta.Hoşlanıyorum vs diosa nie giriyoki bu olaylara.Allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sen de iyi trollemeye başladın tolga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kıza sürekli titreşim gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yaw kermit hala kızları şımartıyorsun ya.alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Chewy said: kermit said: naza çekiyo atlamıyo hemen işte seni test ediyo evladım sen "amannn bu kızdan cacık olmaz soğuk soğuk davranıyo lan baksana" diye düşünürsen kızda aynı şeyi sana düşünecek. zorla şansını.iyide ben bi sey yapmadım ki başkta.Hoşlanıyorum vs diosa nie giriyoki bu olaylara.Allam ya kes lan ne diyosak yap işte madem çok iyi biliyon ne gelip yazıyon buraya. kız bu naza çekicek. ağırdan satıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 lam keşke garbage a açsaydım.Bi farkı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sen şu tırsak olan değil misin ya. bence hiç uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 pogodi said: sen de iyi trollemeye başladın tolga. Hass cidden garbıç gördüm. O zaman ciddi yorum atayım.Kız zor kız gibi göstermek istiyo olabilir... Aklıma da hiç bişey gelmedi trollü affettirmeye çalıştım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bella said: sen şu tırsak olan değil misin ya. bence hiç uğraşma.ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 buraya bi mesaj yazıcamda sabah kafam gözüm kırılır diye korkuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 balon said: şımarma de,engelle . cok guzel soylemiş yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Asteroth said: Kıza sürekli titreşim gönder. demeye gelmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit said: buraya bi mesaj yazıcamda sabah kafam gözüm kırılır diye korkuyom. Ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 senin de ondan hoslandigini görmek istiyodur, agirdan satiyodur. falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 cool takıl biraz ya raad ol allasen. kızlar böle her tribe bağladığında sen de ne ki bu dersen ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 neyse yazmadan edemiycem. vermeyen kız yoktur alamayan erkek vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 BÖHÖHÖHÖYT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Deacon said: cool takıl biraz ya raad ol allasen. kızlar böle her tribe bağladığında sen de ne ki bu dersen ohooo. bu adamı dinleme mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 he yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar