Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok sinirliyim (laptoptan ses geliyor)

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

bu sabah aldıgım su model samsung laptoptan eve gidince fark ettim cızırtı hırıltı gibi sinir bozucu bir ses geliyor,bundan onceki laptopum aylarca serviste kaldı (hp) ve yine aylar sonra yapamadılar parasını zar zor aldım simdi gittim yeni bir tane aldım bu da arızalı cıktı simdi bana ver servise goturcez deseler o an da cıldırırım tuketici olarak hemen yenisini talep etme veya direk iade etme hakkım var mı
Sosyal ağlarda paylaş

sorgusuz sualsiz alın paramı istiyorum diyebilme hakkım var yani?hmmm,yalnız soyle bir durum var bugun 1 ekim ve aldıgım yerde maglum dun ötv indirimleri sondu,bi guzellik yapamazmısınız dedim tamam ama kimseye soyleme dediler ben de eyw dedim fatura kesmede bi dalavere yapıcaz ama aramızda kalsın sakın kimseye soyleme maliyeciler gelir sonra o yuzden sana simdi fatura veremeyiz dediler yani su an elimde fatura yok yani

ama bunu benim aleyhime kullanıp "faturan yok hede hödö" derlerse ben de maliyecileri cagırırım dayım maliyeci kanırtırım sizi gibi seyler soyleyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Evet baya leş yazmışım.
Bende HP dv6390 var bikaç sene önce almıştım. Benzer bi sorun yaşadım, klavyenin altından sinir bozucu tiz bi ses geliyodu cizz cizz diye. Aradım aradım, en sonunda o olaya denk geldim. Denedim, oldu.
O olay CPU kullanımına göre CPU'yu uyku moduna alıyo veya uyku modundan çıkarıyo. Uykuyla uyanış arasında geçiş yaparken de cızz cızz diye ötüyo işlemci.
Şurda adam biraz daha detaylı açıklamış:
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070612164443AAkL6iz

Edit: Tabii güç kullanımı artıyo biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah aldım laptop u gittim baktılar evet fandan rahatsız edici ses geliyor,yenisini verelim veya servise gonderelim dediler dedim servise gitcek 40 gun gelmicek yenisini verin fakat ellerinde yokmus verdim benim bozuk laptop u sanırım onlar da samsuna postaladılar yenisi ellerinde yokmus bu aksam kargoyla gelir veya olmadı yarın dediler bakalım insallah en tez zamanda elime gecer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...