nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bu sabah aldıgım su model samsung laptoptan eve gidince fark ettim cızırtı hırıltı gibi sinir bozucu bir ses geliyor,bundan onceki laptopum aylarca serviste kaldı (hp) ve yine aylar sonra yapamadılar parasını zar zor aldım simdi gittim yeni bir tane aldım bu da arızalı cıktı simdi bana ver servise goturcez deseler o an da cıldırırım tuketici olarak hemen yenisini talep etme veya direk iade etme hakkım var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hp servise gitti mi dönmüyor tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 15 gün içinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sorgusuz sualsiz alın paramı istiyorum diyebilme hakkım var yani?hmmm,yalnız soyle bir durum var bugun 1 ekim ve aldıgım yerde maglum dun ötv indirimleri sondu,bi guzellik yapamazmısınız dedim tamam ama kimseye soyleme dediler ben de eyw dedim fatura kesmede bi dalavere yapıcaz ama aramızda kalsın sakın kimseye soyleme maliyeciler gelir sonra o yuzden sana simdi fatura veremeyiz dediler yani su an elimde fatura yok yani ama bunu benim aleyhime kullanıp "faturan yok hede hödö" derlerse ben de maliyecileri cagırırım dayım maliyeci kanırtırım sizi gibi seyler soyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 evet evet aldığın yere götür direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 nasılsa faturasız diye kaktırmışlar sana, gg :P desem bana gıcık olacaksın en iyisi mi acil şifalar diliyorum laptopuna. teknoloji bazen çok kötü illet olabiliyor valla, şans meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Faturasız zor.Çok zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 dayım maliyeci hepinizi düttürürüm derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 önce faturayı iste çaktırmadan sonra vercez dememişler miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Her şeyden önce BIOS ayarlarına girip CPU C4 function mudur nedir onu kapatmayı bi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fatura ile götürürsen eğer 15 gün içinde sorgusuz sualsiz geri alma yada yenisini vermek zorundalar. ve 3 gün içinde geri götürürsen geri iade hakkın olması lazım. fatura olmadan neler olur ne oyunlar döner bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yav said: önce faturayı iste çaktırmadan sonra vercez dememişler miydi? evet vercez dediler bunu yapabilirim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kojiroh said: Her şeyden önce BIOS ayarlarına girip CPU C4 function mudur nedir onu kapatmayı bi dene derim. su an int kafedeyim evimde int yok eve gidince denicem kapatınca ses kesilirse ne demek oluyor bi acıklarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 google da laptoptan ses gelmesi diye arattım 4.sayfada meniden kan gelmesi diye bir sey cıktı neyse kendi baslıgımı trollemeyim cok sinirliyim asabım bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Evet baya leş yazmışım. Bende HP dv6390 var bikaç sene önce almıştım. Benzer bi sorun yaşadım, klavyenin altından sinir bozucu tiz bi ses geliyodu cizz cizz diye. Aradım aradım, en sonunda o olaya denk geldim. Denedim, oldu. O olay CPU kullanımına göre CPU'yu uyku moduna alıyo veya uyku modundan çıkarıyo. Uykuyla uyanış arasında geçiş yaparken de cızz cızz diye ötüyo işlemci. Şurda adam biraz daha detaylı açıklamış: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070612164443AAkL6iz Edit: Tabii güç kullanımı artıyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 uyku modundan bagımsız demek istedigin degil mi yani windows un kendi uyku modu degil de pc de az program calısırken arka fonda islemci uyku moduna geciyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Evet evet Windows'unkinden farklı. İşlemcinin kendisine ait bi özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 tamam eve gidiyorum deneyim duzelmezse yarın dukkana gidicem haberleri yazarım sagolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 "nutella yerim" said: dayım maliyeci hepinizi düttürürüm derim ahahah lan benim kuzenim maliyeci ama cidden düttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bu sabah aldım laptop u gittim baktılar evet fandan rahatsız edici ses geliyor,yenisini verelim veya servise gonderelim dediler dedim servise gitcek 40 gun gelmicek yenisini verin fakat ellerinde yokmus verdim benim bozuk laptop u sanırım onlar da samsuna postaladılar yenisi ellerinde yokmus bu aksam kargoyla gelir veya olmadı yarın dediler bakalım insallah en tez zamanda elime gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 SeaGle said: "nutella yerim" said: dayım maliyeci hepinizi düttürürüm derim ahahah lan benim kuzenim maliyeci ama cidden düttürürüm bro ben hala kıllanıyorum beni dolandırıyorlar mı diye iyice paranoyaga bagladım bi durum olursa paslasırız lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Annene mi küfrediyo laptop, niye sinirleniyosun alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 laptopa sinirlendim demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Kim küfrediyo annene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 BEYLER BI DAKKA YA ADAM ANNE DEDI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar