forçen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bu oldukça kısa tuto yu hemen açıklıyorum; meyveli dondurmayla güzel olacağını pek sanmıyorum fakat dondurmanın üzerine fıstık ezmesi koyun. çok güzel oluyor. ayrıcada öncelikle fıstık ezmesini ayrı bir kapta bal ile karıştırıp sonra dondurmanın üzerine koyarsanız dahada güzel oluyor. bol bol koyun, yedikten sonra hemen yatmayın uyuyamazsınız, çok enerji dolu oluyor insan. ağır fiziksel aktivite öncesi/sonrası önerilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 KÖYLÜ ALERT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ee ben de çok değişik bişi buldun sandım yıllardır yapıyo bunu herkes.çikolata falan da kullanıyosundur belki daha değişik olur hem sdkfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi napıcam yumurta mı kırıcam dondurma üzerine. çok değişik ne bekliyosun. burda dondurmayla ilgili söylenecek envai çeşit lafı duyduktan sonra zaten insanlar "olur ki" diyor. yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 değişik bi sos falan bekliyodum şahsen bizzat kendim fekat fıstık gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hahah aynen, o fıstık ezmesini zaten koyuyorlar her yerde dondurmanın üstüne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 o normal fistik ezmesinden bahsetmis galiba. üstüne koyulan fistiklardan degil. ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fistiksiz dondurma = yildizsiz gece yemek fistiksiz findiksiz dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 guzel bi fikir bence denenebilir, dondurma eger sade ise icine mesela taze kiwi, cilek, muz parcaciklari atilarak karistirilinca meyveli diye yemeye calistiklariniz hakkinda bir fikir sahibi olmanizi saglayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ha bide ben burcak arasi dondurma yapiyorum, zuper oluyodu/ ah ogrencilik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 dondurma anca şöyle birşey olursa güzelleşir yada yada dondurmalı pasta olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Dondurma sanatı olmuş bu çalışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bence yanlış anlaşılma olmuş. Tuto'yu yazan arkadaş FISTIK EZMESİ demiş. böyle bişeyden bahsetmiş yani. O zaten var diyenler ise öğütülmüş toz gibi olan fıstık ezmesinden bahsediyor. Şundan yani: doğru mu anlamışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar