Elf-Punk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 |_|_|_|_|_| |_|_|_|_|_| |_|_|_|_|_| |_|_|_|_|_| |_|X|_|_|_| Hello, This thing you see is 25 boxes .... 5x5 ordered. Aim: Is to mark every square once Restictions : You can only move horizontally or vertically . so this means you can go up , down , right or left only . you cant move cross style . the "X" marked square cant be used . you dont have to or lets say you can't use it... Kardeşimiz demişki; bu 5 erlikten dizilmiş 25 kutunun hepsini işaretlememiz lazım . İşaretlerken sadece saga sola yukari vea assa kayabilioz , çarpraz gitmek yok . Her kutuya işaret koymalıyız ve her işaretimiz bir önceki işaretimiziden sagı solu , altı vea ustunde olmalı yani baglantili olmali . x işareti koydugu kutuyu yok sayıp ona göre oynayın dio . Ben bulamadim 2 haftadir ugrasiyorum burdaki dier insanlarında kafasını mesgul etsin istedim . Hadi bulalım cevabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 |x|x|x|x|x| |x|x|x|x|x| |x|x|x|x|x| |x|x|x|x|x| |x|X|x|x|x| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 İmkansız. Hamle yapılabilecek kutu sayısı çift oldu mu yapamıyosun o işi. 2 sene önceki yazımdan http://www.oynasana.com/forum/g2973064#go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elf-Punk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 gerçi ordaki soru ile bu aynı deil :D burda ordan buraya dön demio ama zaten elin mahkum ya o "X" in solunda bitircen yada başlıcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 2 haftadır uğraşıyorsun? Cidden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elf-Punk Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yok senin için yalan söledim sırf kandırma amaçlı 2 hafta önce gördüm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 soruda açıkca sadece 1 kare ilerleyeceksin veya x'lerin üstünden atlayamazsın demiyor, doğal olarak çok basit bir şekilde yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 i wish i had a brain... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar