Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ben de aynen boyle yaptiydim 5 ay once. cesareti buldum istedim. TAMAM YAPACAZ dediler. 5 ay oldu hala yok. "yonetim'e ilettim zam talebini, herhangi bir haber yok" "olumlu veya olumsuz bir haber halen yok" "bu ay zor zaten, onumuzdeki ay olur anca" "bu ay yaz ceyreginin kapanisi, durgun olur, bekle" "bu yil zor gibi, butun sirket zamsiz 1 yildir, yilbasinda yapilir bisiler" vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 900 lira alıyorum ben ama yetmiyor. ilk aydan da zam istersem kovacaklarından susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 niye 900 e anlaştın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Masquerade said: 900 lira alıyorum ben ama yetmiyor. ilk aydan da zam istersem kovacaklarından susuyorum. hahahahahaha ilk ay. Sen daha dur, 1 yil falan gececek anca konusurlar senin durumu. kodugumun ekonomisi ve maas koleligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 en iyisi buydu fede ogrenci adam icin. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 öğrenciysen fazla lan 900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 söyle indirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 editle yazdıklarını fede. logları okurlarsa indirirler !!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 öğrenci adamsın okutmayacakasın logları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahaha bu dopik supermis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Böjeek said: cok ciddi bi rakam olmasa da anlaştık tebrikler :) hep böyle güzel haberler gelsin paticik ahalisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Azmodai said: ben de aynen boyle yaptiydim 5 ay once. cesareti buldum istedim. TAMAM YAPACAZ dediler. 5 ay oldu hala yok. senin işe girdim diye başlık açtığın zamandan bu yana zaten 6 ay geçmedi mi? ben olsam "tamam yapacaz" değil, "la bi yürü git" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar