Asgard Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit said: SeaGle said: kermit said: sinirlenirsem kötü şeyler olur. yok ya, valla mı? niye atladın lan haha atlarım bilader öyle ben arada pardon üstüme aldım ahahgadsfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ramones aramızda olsaydı bilae derdi. vah vah yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ben söyleyebiliyorum ama yazıya dökemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ulan ramonesi banlamışsın benim albümde ramon es ver diye bi postum var inanılmaz saçma duruyo orda onu da silin bari. gerçi benim hangi mesajım mantıklı da onu da sileceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 şu adama pezemeng dediğin mesajmı fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yok "ramon es ver" yazdım yaratıcılığımı konuşturdum ayrıca öyle bi post attığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede fede fede kafanmı güzeldi acaba http://forum.paticik.com/read.php?62,4267998,4332024#msg-4332024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fatih en yakın zamanda ağzını burnunu kırıcam bilmiyom niye ama girişesim var bi ara hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 niye lan bacanak olacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yok lan sen benimkini kırsanda olur kafa göz girsen maksat bi girelim birbirimize rahatlamam lazım jagdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahahah kafam iyiymiş hakkaten yoksa hiç küfretmem ben gerçek hayatta da hiç küfretmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kızımız olacaktı diye şarkı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kermit said: yok lan sen benimkini kırsanda olur kafa göz girsen maksat bi girelim birbirimize rahatlamam lazım jagdsd süper olur lan girişlim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: ahahah kafam iyiymiş hakkaten yoksa hiç küfretmem ben gerçek hayatta da hiç küfretmem bu mesajdan sonra kusura bakma fede akraba filan olamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 küfür mü ediyim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 fede said: yoksa hiç küfretmem ben gerçek hayatta da hiç küfretmem YALANIN BATSINNN YALANCISINNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 e noldu zam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahahahaha off, hayır yani öteki mesaj için demiştim. tamam tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 zam öteki sayfalar da kaldı biz konuyu değiştirdik çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 elaidi said: e noldu zam? aldı kanka %15 bizde nasipleniytoz işte akşam yemeğe çıkarıcak beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Böjeek said: zam öteki sayfalar da kaldı biz konuyu değiştirdik çoktan da bitişik AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 1 saat yoktum 4 sayfa geçmiş noluyo bu arada forumda herkes birbirini reelden tanıyo galiba kendimi kötü hissediyorum :( reelde de 3-4 tane arkadaşım var zaten toplam ühü ühü ühürü hürrü bu arada böcekciğim tebrik ederim zam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bir daha seni bekeriz zeawee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 neeeey zam alan arkadaş bira ısmarlıyomuş? nereye geliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar