kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 --> Fulltone Bass-drive Mosfet $250 Kullanılmadı, sıfır.Harmony-Central Kullanıcı Yorumları [list][/list] -------------------------------------- --> EBS Octabass $150 Kullanılmadı, sıfır.Harmony-Central Kullanıcı Yorumları [list][/list] -------------------------------------- --> EHX Micro Q-Tron $80 Stüdyoda 8-10 kere kullanıldı, sorunsuzdur.Harmony-Central Kullanıcı Yorumları(Mini ile Micro aynı, Micro daha küçük, Mini'nin yapımı durdu zaten Micro başlayınca) [list] [/list] -------------------------------------- --> Klark Teknik DN100 Active D.I. Box $200 Bass için en iyi Direct Injection Box'lardan biri. Şirket hem daha çok Avrupa'da iş yaptığından, hem de profesyonel aletler yaptıklarından, gitar pedal piyasasında adları pek duyulmamıştır. Türkiye distribütörü Atempo Şirketler Grubudur. Alet kullanılmadı, sıfır. [list][/list] -------------------------------------- --> Nordstrand NJ4SE manyetik $210 Lakland Joe Osborn 4'e takılıp 2 ay toplam 7 kere stüdyoda kullanıldı.Harmony-Central Kullanıcı Yorumları [list][/list] ----------------------------------------- --> Audere JZ3-VB-3B Preamp [color=red]$140 (basgitarist.com'dan ttolga'ya ayırtıldı) Lakland Joe Osborn 4'e takılıp, 7 kere stüdyoda kullanıldı, sorunsuzdur. [list][/list] -------------------------------------- --> Jeannie Pickguard'dan alınmış Lakland Joe Osborn bası için brown tortoise pickguard $45 Jeannie Pickguards firması, Lakland basların üzerindeki fabrika çıkışı pickguardları yapan firmadır. Lakland Joe Osborn 4'e takılıp 2 ay kullanıldı, sıfır gibi değil; fakat yıpranmış hiç değil. [list][/list] ----------------------------------------- --> EMG Select P/J manyetik $40 Sıfırdır, jelatini açılmadı, kullanılmadı.Harmony-Central Kullanıcı Yorumları(Sadece J yorumu) [list][/list] ----------------------------------------- --> Planetwaves PW-PRA-205 Pedal Ara Kablo x 6 Tanesi: 20 TL 1 tanesi toplam 7 kere stüdyoda kullanıldı (15TL kendisi), gerisi sıfırdır. Hepsi sorunsuzdur. [list][/list] -------------------------------------- İletişim mail: [email protected] msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 şu ana kadar gorduğum en guzel ilan. bence sticky falan yapılmalı. ilan nası yapılır millet gorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yuh arkadaş ben tezimle bu kadar uğraşmayı düşünmüyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abarttınız ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 2 tane aynı topic birisi pazar alanında birisi burda. hangisi dursun dicem tabiki benim ordaki komisyonumu alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 burdakini oraya tasırken alıntı yapıp yolladım, yanlış dediğim mesaj o yüzdendi :), şöyle yap bu mesajı pazar alanına taşıyalım (dolayısıyla burdan da link gözüksün) pazar alanındakini silelim. ben de hem buranın moduna hem de sana 0,00001% komisyon vereyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 HA HA HA HA şakacı %0.000001 miş %10 anlaşmamız dostum. ben dokunmuyorum pazar alanındakine dursun şimdilik buranın modu görünce taşır oraya bunu diğerini silerim bu durur orda. o kadar mesaj attık ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 0,1% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sildim topicini burdakinide oreaya taşırsa bunuda silicem pazarlık yapanları hiç sevmem söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 pazarlık yapanları ben de sevmem işte o yüzden ilk olarak söylediğim 0,000001% geçerli :) ilk pazarlık yapan sendin, ilk kanı sen döktün. ps: kayseriliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Audere JZ3-VB-3B Preamp satılmıştır, EHX Micro Q-Tron ise ayırtılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Pickguardda indirim düşünüyor musun? Eğer düşünürsen ciddi düşünüyordum bu pickguardı kendi Joe Osborn'uma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 günceldir, fiyatlarda indirim söz konusu değil, zaten verdiğim fiyatlar daha altına saklarım daha iyi dediğim fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 günceel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Son durum: Satıldı - Fulltone Bass-drive Mosfet Satıldı - EHX Micro Q-Tron Satıldı - Audere JZ3-VB-3B Preamp Satıldı - EMG Select P/J manyetik Ayırtıldı - Nordstrand NJ4SE manyetik Uygun - Planetwaves PW-PRA-205 Pedal Ara Kablo Uygun - Jeannie Pickguard'dan, Lakland Joe Osborn'a, Brown-Tortoise Pickguard Uygun - Klark Teknik DN100 Active D.I. Box Uygun - EBS Octabass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 gayet uygun fiyatlar, alacaklara hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar