axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Gidicektim bu filme ama denyo bi arkadaş bi muhabbetin ortasında çat diye sonunu söyleyince kıl oldum. İndiririm belki[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 film bence de süperr. yani şöle uzun zamandır keyifle dogru dürüst bişi izleyemiodum, ii geldi bu walla :) filmin sonunda herkes ii olan adamın hayatta kalmasını istiyor sanırım ama kötü adam işletim sistemi, digerleri ise sadece bi program :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Burdaki tavsiyelere uyarak Hulk yerine Idendity'e gittim.Cokta dogru bir karar verdim; Olayi ilk basta klasik gerilim sandim sonra klasik mistik guclerin oldugu bi film...En sonunda 50 yil dusunsem aklima gelmeyecek bir sey cikti.Orjinal bir film,herkes gormeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Film güzeldi de Türk izleyicisinin "kalite"sine bir kez daha tanık oldum. Arkamdaki iki kişi bütün film "LA OLM BU ÇOCUK CENAPET BAK CÜNÛB İNSAN OLMAYACAN EHU EHU, BAK BOY APDESTİ ALALIM BİZ DE" diye tutturdu. Hatta bu iki kişi paticikten bile olabilir... nükbaşlıklıkız nereye kayboldu? :-D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 spoiler mıdır ondan war bu msjda dikkat size inanmıyorum ya bu kadar aptal bi filmi nası bu kadar seversiniz gerilim bölümleri güzel cinayetlerin olma şekilleri/bırakılan izler/geriye sayım olayı tmm bunlar gayet güzel bi gerilim filmi olmasını sağlıyo ama filmin bitimi nedir öle sonuçta açığa çıkıyoki izlediimiz o film ruh hastası bi adamın hayalinde kurduğu bi hikayeden ibaret ROAAARR ADAMI DELİ EDER BU SON[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 filmin aptallığını sonunun insanı deli etmesine nası bağladın anlamadım .. sen gıcık olmuşsun ama bak filmin gerisini gayet sevmişsin buna rağmen nefret kusuyosun enteresan[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 e güzel gerilim sahneleri içeren bi filmin öle aptal bi sonla bitmesi filmi mahvedio[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bence de orijinalliği sonundaydı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 izlemeyen okumasın güzeldi.gerilim adına yine birşey göremedim bu kaçıncı hayal kırıklığı...john cusack iyi sayılırdı. bence filmin en güzel yanı senaryo ve çok iyi bitişi. gidişat da başarılı ama böyle güzel senaryoyu gerilimle düzgün harmanlayamamak olmamış.yağmur yağdırmak , eski yol kenarı pansiyonuyla olmuyor bu işler.mahkumun kaçtığı sahnede biraz kovalamaca veya meraklandırıcı birşeyler, kaza sahnelerinde biraz dehşetengiz görüntü.. (mesela dolaptan adamın düştüğü sahnede daha iyi işlenebilirdi) bütün gerilimin tepeye ulaştığı noktalar kısa kesilmiş, karakterlerin yaşadığı dehşet yansıtılamamış, gerilim sahneleri oldu bittiden ibaret. güzel senaryo sayesinde sonuna kadar gizemini koruyor ve güzel bitiyor.bi de gerilimi tutturabilse süper olurmuş. bu arada yakalayabilene dolaptan düşen adamın kendi asıl kişiliği olması, timothy nin bi sahnede çaktırmadan anahtar çalması gibi ayrıntılar da var.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Seyretmediyseniz okuyaman derim :-p bi ayrıntı da benden: filmde piskopatı pansiyona getiren polis sandıımız tip asıl polisleri öldürdüünde polis arabasının durma şekli ve filmin en sonundaki bizim 2342345 kişilikli filmin sonunda doktoru öldüren asıl rahatsız adamın bindii arabanın durma şekli bire bir aynı... bu bayaa ilginç yannız[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar