typhlosion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ya ben evde tek başıma oynamak istiyorum daha yeni başladım sphere yi kurdum dünyada hüçbişey yok ne scriptlerim var nede dünyada insanlar hazır dünya indirdim ama scriptler olmadığı için çalışmadı yardım lütfen bu foruma tak takılmaya başlamıştım kapanmıştı bende açılmasını bekledimm Cevap yazarsanız çook sevinirim bde bana server isimleri lazım sizin açtığınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typhlosion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 opff bi hazır dünya yükledim 1000 tane hata verdi ya error bilmemne bilmemne biraz yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Biraz araştır herşeyi bulursun.. Hazırcılığa konmayın bikezde..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar