Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu grubu açanı yürekten kucaklıyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence çok fazla büyütüyorsunuz gözünüzde normal sade makyajsız halini falan görseniz şu anki hislerinizi geri getiremezsiniz. O kadar abartıldığı kadar da güzel değil siz şimdi posterini odaya asıp mastürbasyon da yapıyorsunuzdur bakıp bakıp.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

kimisi adriana lima diyor , kimisi adrianacığım bense ona boş zamanlarımda kuzum diyorum.

e o kadar samimiysen bu başlığı açma sebebin nedir? mesleğin ne arhaşım senin?!!
Mesaj tarihi:
calimero said:

Fransuxa said:

kimisi adriana lima diyor , kimisi adrianacığım bense ona boş zamanlarımda kuzum diyorum.

e o kadar samimiysen bu başlığı açma sebebin nedir? mesleğin ne arhaşım senin?!!

egolarımı tatmin ediyorum. çok yakınız çok tatlıyız birbirimize sen diil kuzum diye hitap ediyoruz birbirimizin evinde kalıyoruz bi somun ekmeği paylaşıyoruz aynı helaya sçıyoruz. genelde ilk o sıçıyo sora ben giiyorum falan böyle düzeyli bi ilişkimiz var.
Mesaj tarihi:
Mesleğimi neden açıklayayım arkadaşım ondan sonra yok fran bi tanesin yok kanka napıyoruz. yok kanka varmı bi isteğin. hoşlanmıyorum bunlar seviyesiz arkadaşlıklar. böyle çıkar ilişkileri ı ıh olmaz.
Mesaj tarihi:
garbıç ta ayar vermek moda oldu olalı böyle yeni gelen bacaksızlar eskilerden kalma abilerine ayar verme çabası içine girdi (: hayırdır inşallah. balonu patlamamış bıcırıklar neden böyle bi artislik içine girerler bi çözsem.
Mesaj tarihi:
buraya ne zamandan beri açılan topiclerin hesabı soruluyo ki bu saatten sonra sorulur oldu ? ilgilenmiyosan bakmıcaksın arkadaşım baydıysan geri dönüceksin başka topic ile ilgileniceksin. hayırdır yani?
  • Yeni Oluştur...