calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lan bi ben miyim bu adriana lima yı öle abar abar beenmeyen??8-)
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abar abar beğenmene gerek yok. ucundan beğensen gerisini o yapıyo zaten.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Açıklama: SİLİFKENİN YOĞURDU,KIZ SENİ KİMLER DOĞURDU :)))
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bence çok fazla büyütüyorsunuz gözünüzde normal sade makyajsız halini falan görseniz şu anki hislerinizi geri getiremezsiniz. O kadar abartıldığı kadar da güzel değil siz şimdi posterini odaya asıp mastürbasyon da yapıyorsunuzdur bakıp bakıp.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben bizzat bizim arka odada gördüm makyajsız halini. hiçte itici gelmedi şahsen bizzat bi çekim uyguladı bana.
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ne çekti sana ? dssfd anlamadım ?
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "ismail PK" said: Ne çekti sana ? dssfd anlamadım ? döşek çekmiş
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kimisi adriana lima diyor , kimisi adrianacığım bense ona boş zamanlarımda kuzum diyorum.
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Makyajsız hali de güzel gayet. Daha güzelleri var ama
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Fransuxa said: kimisi adriana lima diyor , kimisi adrianacığım bense ona boş zamanlarımda kuzum diyorum. e o kadar samimiysen bu başlığı açma sebebin nedir? mesleğin ne arhaşım senin?!!
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 calimero said: Fransuxa said: kimisi adriana lima diyor , kimisi adrianacığım bense ona boş zamanlarımda kuzum diyorum. e o kadar samimiysen bu başlığı açma sebebin nedir? mesleğin ne arhaşım senin?!! egolarımı tatmin ediyorum. çok yakınız çok tatlıyız birbirimize sen diil kuzum diye hitap ediyoruz birbirimizin evinde kalıyoruz bi somun ekmeği paylaşıyoruz aynı helaya sçıyoruz. genelde ilk o sıçıyo sora ben giiyorum falan böyle düzeyli bi ilişkimiz var.
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kaçak cevaplar veriyosun mesleğin ne diye sorulmuş orda :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesleğimi neden açıklayayım arkadaşım ondan sonra yok fran bi tanesin yok kanka napıyoruz. yok kanka varmı bi isteğin. hoşlanmıyorum bunlar seviyesiz arkadaşlıklar. böyle çıkar ilişkileri ı ıh olmaz.
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 BarbarianClone said: kaçak cevaplar veriyosun mesleğin ne diye sorulmuş orda :) Görmüyor musun belliki daha ergenliğe yeni adım atmış sdfddsf ne işi ?
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 garbıç ta ayar vermek moda oldu olalı böyle yeni gelen bacaksızlar eskilerden kalma abilerine ayar verme çabası içine girdi (: hayırdır inşallah. balonu patlamamış bıcırıklar neden böyle bi artislik içine girerler bi çözsem.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 İyi de artık balonlular bile Adriana'dan baydı
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 buraya ne zamandan beri açılan topiclerin hesabı soruluyo ki bu saatten sonra sorulur oldu ? ilgilenmiyosan bakmıcaksın arkadaşım baydıysan geri dönüceksin başka topic ile ilgileniceksin. hayırdır yani?
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Her konu tutacak diye bir kaide yok, önündeki maçlara bakacaksın artık.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 zaten tutulsun diye bir ısrar yok. neyse.
Öne çıkan mesajlar