ergenekon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 slm Nebula da oyuna baslıyorum ıkı skılı 50 den baslatma sansım var biri Magery olacak digeri hangisi olsun ?Resisting spell zor kasılıyo onumualayım yoksa Eva int mi alayım? Mage icin en uygun skıller hangısıdır ? 7 skill yazarsanız sevınırım Birde magery nasıl kolay artar para ganı sorun degıl tesekkurler baska bir bolume yazmıstım buraya yazarsam daha net ceavp alacagım soylen burayada yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Nbl'de Resisting SpeLLs skiLLi kapaLI sana tawsiyem Ewa ach cok zor artIyor Ewa... Mage için en iyi skiLLer Magery 100 Ewa 100 Medi 100 Heal 80 Anatomy 80 Wrest 100 Arms Lore 80 Alchemy 60 G.heal yaparsIn.. [Bu mesaj Joe tarafından 29 April 2003 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Ben sana Nebula server'ı için ideali söyleyeyim, tabi OSI'de falan değişir bütün bunlar... Magery Meditation Evaluating Intelligence Poisoning healing anatomy Inscription inscription alternatif para kazanmak için sen bilirsin.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ergenekon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 sagolun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
th3fux3r Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Anti hakli benim eski banlanan charim gibi: gm mage gm eva gm poison gm medit gm scribe gm heal gm anat olunca tank gibi oluyorsun, bence super boyle, sende bu skilleri kas. en kral pure mage skilleridir nebula icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar