SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sabah kalkıyorsun evde kimse yok herkes işine gücüne gitmiş. Dolayısıyla kahvaltı hazırlama işini yıkabileceğin kimse yok. Ulan ne büyük ızdıraptır bu arkadaş açsın ama bir şeyler hazırlamamak konusunda diretiyorsun asdf Şimdilik 1 bardak süte şekeri abandım bi muz açtım beraber gidiyor da nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 coco pops var onu yiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yemeksepeti.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Fistan said: yemeksepeti.com pardon benim hatam fakir olduğumu belirtmeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Saat 1 de babam da beni zorla bağırarak üstümdeki yorganı fırlatarak uyandırdı. Hadi kalk kahvaltı hazır diye kimisi bulamaz kimisi de benim gibi bulur kalkmaz sdsdsf laf aramızda kahvaltı da iyiydi baya be sodom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hafız aynı durumda bende kalkmıyorum zorla da kaldıramıyorlar orası ayrı. Benimki bir ütopya. Hani sen kalktığında çayın demlenmiş ve en güzel haliyle seni bekleyecek. Sucuklu yumurta hazır masada olucak. Dünya daha yaşanılır bir hal almaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 O zaman cennete kasacaksın dünya'da istiyorsan çalışacaksın küçük bir saray yavrusu şu arkadaşların ölüp bittiği gibi bir tane de adriana lima gibi hizmetçi tutarsın sondoom beey diyere seni öpücükle uyandırır her gün istediğin saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sabahın 7.20 vapuruna binmek için 6,30 da kalkınca insan kahvaltıya çok fazla vakit kalmıyor haliyle. bende çikolata, şeftali ve süt yedim sanırım sabah. birde yarım elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yemek yememek için uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 insanın pazar günü erken kalkıp kendi kahvaltısını hazırlaması gibi bir zevk olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 balon said: insanın pazar günü erken kalkıp kendi kahvaltısını hazırlaması gibi bir zevk olamaz. Çalışan insanlar için pek kolay olmuyor erkenden kalkmak apzar günleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 forçen said: sabahın 7.20 vapuruna binmek için 6,30 da kalkınca insan kahvaltıya çok fazla vakit kalmıyor haliyle. bende çikolata, şeftali ve süt yedim sanırım sabah. birde yarım elma O dediklerini sabah sabah yesem miğdemde meydana gelecek bulantının şiddeti için tahmin yürütmekte zorlandım düşünürken bile miğdem bulanıyor ben hiç kaldıramıyorum aç karnına öyle şeyleri ne zaman yesem faln öyle acı çekerim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bir ekmek arasına ne varsa koyuyorsun ve yiyorsun*. * Sabah sabah yenmesi sakıncalı olan, içinde bilimum hamur olan, genel sebzeler ve pizza değerlendirmeye alınmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "ismail PK" said: balon said: insanın pazar günü erken kalkıp kendi kahvaltısını hazırlaması gibi bir zevk olamaz. Çalışan insanlar için pek kolay olmuyor erkenden kalkmak apzar günleri :) valla ben çalışıyorum artı okuyorum ama kalkıyorum .tavsiye ederim. ha geç kalk yine kendi elcağızlarınla hazırla kahvaltıyı en güzeli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 SodomVsGomore said: Fistan said: yemeksepeti.com pardon benim hatam fakir olduğumu belirtmeliydim. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA of off ahahahahaha adam nasıl laflar hazırlamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yurtta ayın birinden başlayacak. başlasa da ona göre uyansam. dersten yarım saat önce uyanıp okula rush çekiyorum elimde poğaçayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 dersin başlamasından yarım saat sonra uyanıp okula rest çekenler var bide onların okul nasıl bitiyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sabah kahvaltida aksamdan kalan pizza yenir arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 vurun fakirin beline beline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yine kalktınmı birileri işe güce gitmiş 3 yıldır tekim tek kalmak daha sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Riddler kusura bakma bunu dedikten sonra yazmak istemezdim fakat... sanki ilahi bir güç sesimi duydu ve valide hanım yarın sabah evdeymiş. evet sabah kalktığımda sıcak bir çay içip bir dilim tereyağlı ballı ekmek yiyebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kahvaltı nedir ya, çay veya kahve + sigara güne sağlıklı başlamak için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ne bicim fakirsin bilader. Ekmek bulamiyorsan pasta ye arkadasim, herseyi ben mi soylicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kahvaltımı yaptım demin. Ama yerken şunu hatırladım ben öyle kahvaltıda çok bişi yiyemeyenlerdenim. Çayım var ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yumurta süt ve un alınır. mevsim meyvelerinden tatlı olanlar 3-5 tane alınır ve küp küp doğranıp buz dolabına atılır. büyük bi kapta krep yapılır kocaman tavada pişirilir. adam başı en az 3 krep olunca O sırada demlenen earl grey de hazır hale gelmiştir. Kekik balı da eklenerek meyveler krep içine dürüm haline getirilerek AFİYETLE YENİR ULAN! kahvaltı böyle olur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar