Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sol gözüm seYiriyo gibi.pıt pıt atıyo böyle üst tarafı falan acayip uyuz bi durum.gülemiyosun o rahatsızlık verio. geçen sene başlamıştı öss stresinden flan dediler.belli bi şekilde stres yapmıyoum gerçi.yine başladı.şu an var biraz sıkıntı ondan mı diyorum acep var mı önerisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Doktor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yorgunluk uykusuzluktan artı olarak stresten cok olur bende. pıtpıtpıtpıt acayip gıcık bişey. hatta geçen gün elim sürekli gözümün üstünde bastırarak gezdim atmasın diye. neyse efenim bitane ''bitter çikolata'' alıp yiyoruz bişeyimiz kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bitter çikolatayı gözümüze sürersek daha çabuk geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ahahahaha. evet hatta eritip maske yapıyoruz. tedavi sırlarımı burda paylaşmak istemedim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Masquerade said: Doktor. :) ota boka doktora gidiyoruz yaptığı da hiç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 seyiren gözün kapağına hafif pamağınla masaj yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Benim de sol gözüm bu sabah seyirmeye başladı bu bir işaret olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 öyle demeyin ya. göz bu yani bi şey olduktan sonra bunu telafi etmek kimi zaman çok güç hatta imkansız. kendimden biliyorum. 10 dakika göz muayenesi olun, sonradan pişman olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Killer said: Masquerade said: Doktor. :) ota boka doktora gidiyoruz yaptığı da hiç bişey.Boşa mı okumuş lan adamlar. Tansiyonu var, binbir türlü şeyi vardır. Ayırıver 1 saatini git baktır, hem kontrol olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 2sn yalandan 2 şey salliyim paraları cuklatayım diye okumuşlar. aptal bi burun-boğaz sorunum var.geniz akıntısı gibi bişey ama daha hardcore'u. 8 tane doktora gittik hiçbiri halledemedi sorunu.biri sinüzit diyo diğeri sinüzit değil geçmiş diyo falan. örnek yukardaki. ayrıca 2 kere göz doktoruna gittim aynı sene içinde. 0.25 diyor gözüme hiçbişey göremiyorum adam gibi.sırf kolpa fake oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Aynı durum bende de olmaya başladı yaklaşık 1 aydır. sol kısım burun ile göz arası ve sıklaşmaya başladı. Birisi seni çok kötü anıyor dediler bana da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar