Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Update - 2.0

Norak

Öne çıkan mesajlar

oyunu çıkarmadılar çıkarmadılar telef olmuş bu arada videolardaki görüntülerle ölümüne oynandığı iyicene ortaya çıkmış[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara video göstermek cazidi Beta'dan, o arada ign.com'dan baya video çektim, pek hoşlar valla insan mutlu oluyor izledikçe..
Bi de o resmi wow sitesi olayına yatalım derim ben wowtr.com nasıl fikir?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

wowtr.com whois bilgisinden alıntı:

Domain Name: WOWTR.COM

Record last updated on 24-Oct-2003.
Record expires on 08-Jul-2004.
Record created on 08-Jul-1999.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Offical olmanın bi olayı yok onemlı olan toplanıp bırseyler yapmak ama buralarda pek ılgılenen goremedım daha sıte bıle yenılenmemıs 2001 den kalma ..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda resmi beta sitesinde yazığı üzere beta testerların oyun içi video göndermesi yasak. Bu nedenle http://www.worldofwar.net/files/filetype.php?&order&type=Movie% adresinde resmi Blizzard videolarının dışında sadece E3 fuarında çekilmiş videoları bulabilirsin. Bi de http://warbucket.com/wowtv/ adresinde şu anda betada oynayan 4 kişinin ekran görüntülerinin 20snde bir yenilendiği bi Beta-TV var, onu da izleyebilirsin. Genelde en az bir kişi online oluyor ama bazen hiç kimse online olmayabiliyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok alakasız saatlerde online oluolar. Bi de bir iki tanesini daha hiç online görmedim. Tabi yerel saat farklılıklarını da düşünmek lazım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

norak ne kullanisli imzan var ole senin :)

mcsnin dedigi gibi fansitelara ve friendlere ayricalik taniniyor ama bu saatten sonra ugrasmanin pek bi manasi yok
beta baslamadan once kalkissaydik bole islere betada takiliyoduk simdi negzel
hayirlisi artik en kotu open betaya girer oynariz, release yaz sonu gibi olur diyorum ben[signature][hline]says the rhino...
Sosyal ağlarda paylaş

Beta'yı geciktirmekle bence büyük aptallık ettiler. Yaz başı çıksaydı oyun alıcısı kat kat fazla olurdu diye düşünüyorum. (gerçi yine alanı çok olacak ama en büyük sınav yani normalde oynayacak adam sayısının 10 katının denendiği open beta'da başarılı olması lazım..)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

İki kafalı ogre dostlar WoW da artık oynanabilir bir ırk oldu bilgi için http://www.worldofwarcraft.com/info/races/two-headed-ogre.shtml adresi :P[signature][hline]-Muhteşem abi.
-Efenim ewladım.
-Ya abı ben ne dıyeceydım?
Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!!1
Sosyal ağlarda paylaş

AHAH bomba
"By selecting the Two-headed Ogre race, you are selflessly choosing to share your existence in World of Warcraft with another player"

bu ne ya koptum :lol:

"Sharing a single body with another player can produce an mutually enlightening, symbiotic relationship or a constricting, insanely frustrating experience depending on the player you are randomly matched with"

ahuahua süper yardı geçti blizzard[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
cinsiyet ameliyatı gerek..
aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir..
Sosyal ağlarda paylaş

Good communication is the foundation of a functional relationship with your second head
We know what you were thinking... but sorry, if one head dies, you both die.
Diğer kafa offline ise uyuma efekti görünür demişler bi de screenshot almışlar. Baya uğraşmışlar yani :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaa, o ne ya gnome pelerinini nightelfe mi giydirmişler öyle minnacık. Benim aklımdan geçen şöyle spawnımsı (tabi o kadarı da fazla ama) pelerinlerdi, ne bu masa örtüsü gibi? Gerçi yanındaki işlemeler falan hoş olmuş da biraz daha büyük olsa daha güzel olmaz mıydı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Beta 1 bitti ve sonunda önemli bir update oldu oyuna, birçok şey değişti:
www.worldofwarcraft.com/patchnotes/patch-4-13-04.shtml.

gene bu sitedeki guidelar sürekli up to date ediliyor zaten. Beta 2 yakında başlıyor, maillar önceden olduğu gibi dalga dalga gönderilecek daha önce kayıt olanlara (yeni bir kayıt yok yani şimdilik).

-----------------------
Ayrıca ÇOK önemli bazı değişiklikler de şurdan okunabilir:

www.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-general&T=23151&P=1&ReplyCount=48#post23151

Anlamayanlar için rest sistemi kısaca şöyle birşey:

karakteriniz savaşırken belli bir zamandan sonra yoruluyor. 5 aşamalı bir rest sistemi var, eğer innlere gider, oyundan çıkar ve dinlenirseniz birkaç saat (real time), bu artıyor ve normalden daha çok xp alıyorsunuz savaşırken (en üst seviyede(well rested) double xp/en alt seviyede (exhausted) ise normal xp'nin çeyreğini alıyorsunuz sadece. yani ÇOK önemli bir olay, quest xplerini etkilemiyor).

--------------------
Son olarak da ana siteye ölünce ne oluyor vb bilgileri eklendi ki zaten biliyoruz:
www.blizzard.com/wow/townhall/death.shtml[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 20 Nisan 2004 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...