Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 eveet öbür topic 250 msg oldu baya bi uzadı, hem alpha da bitti yakında betaya girecekler seçilecek kişiler, bu yüzden bu topicte devam edicez yeni updatelere bundan sora. istenirse diğer topic kitlenebilir karışıklık yaratmaz. yada kitlenip sticy yapılsın; oyun çıkınca neler olduğu, neleri verdiğini, neleri veremediğini vb görürüz. bundan sora resmi paticik wow update topici burasıdır.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 official olmasada ilk update ide ben yapayım, faydalı olabilir. wow.stratics.com/content/features/name/index.php wow stratics in yaptığı bir isim yaratma motoru, her ırk için var, 100lerce isim yaratabilirsiniz, fakat çıkanların anca 10/1'i düzgün isimler oluyor genelde.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 URL http://wow.warcraftstrategy.com/files/WOWNameGen.zip adresinde de bunun program versiyonunu bulabilirsiniz, daha hızlı çalışıyor. Bu arada bu programlar direk isim başları ve isim sonları olarak iki kısmı rastgele şekilde birleşerek çalışıyorlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 ben yeni duvar kağıdı sevmedim elf hatun güzelde Tauren çok kötü yapmışlar resmen minatör yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Tauren öküzümsü yaratık değil mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com [Bu mesaj McsPeyn tarafından 08 February 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ahahha koptum Beyaz atlı tauren... ^^ Mööööööööööööööööö[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Tauren'e laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 gene official olmasada Dwarflar için yepisyeni bir wallpaperımız var ve ilginçtir bu güzel olmuş, yane ilkkez fanlardan birinin yaptığı bişiyi beğendim. ayrıca bu hafta sonu veya haftaya yeni bir video konacağını söyledi Katricia :) (zamanı gelmişti artık). Ayrıca 2:0, avrupa serverları ve oyuncuları hakkında önemli olabilecek bir topik son olarak oyun çıkınca ve official forumlar tamamlanınca, oyundaki karakterimizi wow forumlarında avatar olarak göreceğiz ve üstüne tıklayınca karakterin özellikleri açılacak:)) süfer bir olay :) [signature][hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 12 February 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Lan KidAtricia abi bu adam Wr.com dakı cocukmu? ahhaha yoksa benmı karıstırıyorm ama o deıldır neyse ya photoshopla wallpapper yapılıyormu?[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Abi forumlara yazı yazıcam wow da acılmıyo sıte cıkıslar goctu wtf!!!!! 1ô dk beklıyorsun offfffff ohh be yazdım en sonunda 1 zaate acıldı forumlar ^^ ana ne oldu lan ping 1500 lerdeydı sımdı 250 ye dustu lol Turk telecom imba -,- Accountum knick. [signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 February 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 February 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 February 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Abi www.gamespy.com dan wow dl ediliyormus ya nie biz etmiyoz?Paralımı yoksa? ben bır bakım Ya trailer ne yapım ben neyse beta cıksın yayılır kazaa dan fılan o zaman kasarım[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 February 2004 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yok öle bişi anca alphayı indirebilirsin. O da anca irc ya da torrent gibi bi paylaşım programıyla olur ki 1.9gb sadece :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 5 adet yeni ss var; çok güzeller cidden, ayrıca faq update olmuş ve bir adet yeni interview var. gidiş yolu ===> imza :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 World of Warcraft Developer: Blizzard Entertainment Genre: Fantasy Status: Development (est. release 06/14/04)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 o çıkış tarihi sallama tabiki, onlar oyun vb satan sitelerin tahminleri genel olarak hiçbiri official değil. şu yeni interview i ve ondan önceki açıklamalara falan bakarsanız betalar ne kadar sürecek sorusuna --gerektiği kadar- cevabı verilmiş, yani adamlar ne zaman oyundan tatmin olacaklar, eksikler falan kapatılacak, o zaman çıkacak oyun :) ama bu senenin son çeyreği diye tahmin ediyorum ben. beta içinde; bizden baya bi kaydolan var, beta topicinde görebilirsin dres onları :) bekliyoruz bakalım. [Bu mesaj Norak tarafından 13 February 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bence yakında açarlar Avrupayı. Sonuçta serverlar ayrı olacak. Avrupa takımı beta olayını yürütebilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Örneğin ben Telia nın ortağıyım -,- bana vermelerı lazım eşantiyon 1 key ^^[signature][hline]Oki doki ^^ [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 13 February 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: McsPeyn, 13 February 2004 17:38 tarihinde demiş ki: Bence yakında açarlar Avrupayı. Sonuçta serverlar ayrı olacak. Avrupa takımı beta olayını yürütebilir.. Nasıl yane Daoctaki gibi Avrupa ve Amerika diye 2 ayrı server olmayacak mı?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Heraldw yıne klasık 4 server olur asya avrupa 2 tane de amerıka[signature][hline]Oki doki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 server sayısı için ne kadar gerekirse o kadar deniyor :) tam doğrulanmamış bir bilgi ama beta için 400k kişi kaydolmuş sanırım.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 + server yetmez belki ama asyadan fazla cıkmaz dıe dusunuyorum asyalı genclık daha cok stratejı manyagı oldugu ıcın asya server acmamak lazım dırek trde server acmak lazım provder fılan -,-[signature][hline]battle.NET ¹.aka battle.NET ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 update olan FAQ da diordu ki, bi tane de rp server'ı açılma ihtimalı varmış.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 up ulan! oh be topicime kavuştum sonunda :D oyunun betası geçen hafta açıldı: www.worldofwarcraft.com buda resmi bilgi kaynağı beta için. binlerce yeni ss var, oynayanların çoğu yolluyor en sağlam fansitelerden wow/warcrydaki 3-4 bin tane resim var :) bizden seçilen varmı :p[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 pek sanmiyorum phase 1'e bizden girmis olcagini ben giremedim :P uyuz blizzard hep fansitecilari bliz friendleri falan aldi duzgun signup olupda secilen cok az var[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 fansite olayina giren herkesi aldilar galiba olabilirdi aslinda patiyi turk wow sitesi diye gosterip isler cevirsek :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar