Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Update - 2.0

Norak

Öne çıkan mesajlar

eveet öbür topic 250 msg oldu baya bi uzadı, hem alpha da bitti yakında betaya girecekler seçilecek kişiler, bu yüzden bu topicte devam edicez yeni updatelere bundan sora.

istenirse diğer topic kitlenebilir karışıklık yaratmaz. yada kitlenip sticy yapılsın; oyun çıkınca neler olduğu, neleri verdiğini, neleri veremediğini vb görürüz.

bundan sora resmi paticik wow update topici burasıdır.[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

URL http://wow.warcraftstrategy.com/files/WOWNameGen.zip adresinde de bunun program versiyonunu bulabilirsiniz, daha hızlı çalışıyor. Bu arada bu programlar direk isim başları ve isim sonları olarak iki kısmı rastgele şekilde birleşerek çalışıyorlar..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

gene official olmasada Dwarflar için yepisyeni bir wallpaperımız var ve ilginçtir bu güzel olmuş, yane ilkkez fanlardan birinin yaptığı bişiyi beğendim.

ayrıca bu hafta sonu veya haftaya yeni bir video konacağını söyledi Katricia :) (zamanı gelmişti artık).

Ayrıca 2:0, avrupa serverları ve oyuncuları hakkında önemli olabilecek bir topik

son olarak oyun çıkınca ve official forumlar tamamlanınca, oyundaki karakterimizi wow forumlarında avatar olarak göreceğiz ve üstüne tıklayınca karakterin özellikleri açılacak:)) süfer bir olay :)

[signature][hline][i]Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 12 February 2004 09:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi forumlara yazı yazıcam wow da acılmıyo sıte cıkıslar goctu wtf!!!!! 1ô dk beklıyorsun offfffff ohh be yazdım en sonunda 1 zaate acıldı forumlar ^^ ana ne oldu lan ping 1500 lerdeydı sımdı 250 ye dustu lol Turk telecom imba -,- Accountum knick. [signature][hline]Warcraft Replay Sitesi
NitroGamer

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 February 2004 15:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 February 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 12 February 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

World of Warcraft
Developer: Blizzard Entertainment
Genre: Fantasy
Status: Development (est. release 06/14/04)[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

o çıkış tarihi sallama tabiki, onlar oyun vb satan sitelerin tahminleri genel olarak hiçbiri official değil.
şu yeni interview i ve ondan önceki açıklamalara falan bakarsanız betalar ne kadar sürecek sorusuna --gerektiği kadar- cevabı verilmiş, yani adamlar ne zaman oyundan tatmin olacaklar, eksikler falan kapatılacak, o zaman çıkacak oyun :) ama bu senenin son çeyreği diye tahmin ediyorum ben.

beta içinde; bizden baya bi kaydolan var, beta topicinde görebilirsin dres onları :) bekliyoruz bakalım.

[Bu mesaj Norak tarafından 13 February 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 13 February 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
Bence yakında açarlar Avrupayı. Sonuçta serverlar ayrı olacak. Avrupa takımı beta olayını yürütebilir..

Nasıl yane Daoctaki gibi Avrupa ve Amerika diye 2 ayrı server olmayacak mı?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
up ulan!
oh be topicime kavuştum sonunda :D

oyunun betası geçen hafta açıldı:

www.worldofwarcraft.com

buda resmi bilgi kaynağı beta için. binlerce yeni ss var, oynayanların çoğu yolluyor en sağlam fansitelerden wow/warcrydaki 3-4 bin tane resim var :) bizden seçilen varmı :p[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...