yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dokuz eylül sürekli eğitim merkezi'ndeki grafik tasarım ve web tasarım kurslarıyla ilgilenmekteyim. şöyle bir paticik'i yoklamak istedim, daha önce gitmiş olan var mı ya da herangi bir şekilde fikri olan birileri var mı diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 eheh bende burs başvurusu yapmaya gidiyordum bi yere yolda giderken baktım 100küsür kişi bi binanın önünde toplanmış dedim vardır bi olayı.gittim abi belediyenin bedava kursları varmış bi baktım web tasarım kursu var gittim kayıt oldum. dreamwaver felan öğretiyorlarmış. eğer o tarzda bi kurs ise eş zamanlı birbirimizle paslaşabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 http://www.bilimsel.com.tr/ böyle bişi pek bedava değil aslında :P 390 kağıt falan hatta::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aovv cisco autocad felan var bedava öğretmemeleri normal :) sen daha ciddi birşey bakmışsın.ama kursların içeriği iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 desem iyidir, pişman etmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Frantic said: aovv cisco autocad felan var bedava öğretmemeleri normal :) sen daha ciddi birşey bakmışsın.ama kursların içeriği iyi görünüyor. yok onların her biri ayrı kurs benim baktıklarım en temelleri, http://www.bilimsel.com.tr/kurslarDetay.asp?id=33 grafik kursu: temel grafik, photoshop ve corel draw'ı içeriyormuş mesela. Bugün gittim desem'e, bizim web sitemiz yok o girdiğiniz yer bilimsel akademi eskiden onlarla birlikteydik sonra ayrıldık falan dedi ilgili kadın. İşin garibi desemin web sayfası hala bilimsel akademi'ye yönlendiriyor. Ben de ordan yönlendim zaten sdf desem kendi programını, sitesini falan hazırlıyormuş daha falan filan. Sonra bilimsel akademi'yi aradım telefonla. Konaktaymış. Ekim'in 2.haftası başlayacakmış kurslar. ilgilenen varsa duyurmuş olayım burdan ben bu dönem grafik diğer dönem de web tasarım kursuna gitmeyi planlıyorum yalan olmazsam, deneyeceğim hiç değilse :P edit: yani kursu duyurmuş olayım, yav'ın gideceğini değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar