ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Daha önce konu açmıştım sanırım silinmiş... http://www.olympusuo.gen.tr/images/accountsys/OnlineUOAccount24Full.zip Bu account sistemini kullanmaya çalışyorum, sanırım xpde çalıştırabilmek için "MS Access Jet OLEDB 4.0 Database Engine" diye birşey gerekiyormuş bunu indirdim yükledim. hala aynı hata database test failed, günlerdir uğraşıyorum yardım edebilcek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 daggerınkini kullan işte. boşver ecnebi sistemlerini :P[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eheh daggerinkini çalıştırmakta ayrı bi yetenek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 harbi öyle kolay çalışan birşey yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 daggerınki gayet kolay, son release ettiği. nerden bulursun bilemem ama webserver ile oyunserverı aynı makinede olmak zorunda.[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eger imkanın var ise Db li üyelik sistemi kullan...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronqueror Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 zaten onun için kasiyorum databasei olmadiktan sonra bende yaparim ekletme işini... aspden falan biraz anlasam olcakta yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar