vaperon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bazı arkadaşlar Gaki no Tsukai'yi hatırlar. İngilizce dersi. Gülen poposuna sopayı yerdi. Bu arkadaşların yeni bir versiyonu. Kel bir adam vardı aralarında. Ona 20 dakika boyunca ruhsal işkence yapıyorlar. Yazık. Çok güldüm... 3. videoyu veremiyorum. Pati kuralları adamların Rtük kurallarından daha sıkı :D Ama rahatlıkla bulabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 adamdaki azime hasta oldum ama. Gazeteyi mesela inatla okudu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 olm ruhhastası lan bunları yuhara ya oha yaa .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bu arada 3.yü izledim. son kısmı hayvan işkenceydi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ee sonuc? adama odul falan yok mu? cok merak ettim neye karsilik bu kadar seye katlandi. sadece eglence olamaz. olmamali!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bildiğim kadarıyla bu arkadaşlar televizyon programcısı. Tahminimce iyi para almıştır o işkence için. Çekilecek şey değil. Sonunda sıyırıyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 AHSHAMAAEMhfdgh abi hastayım şu japonlara ya süper rahat adamlar ah ulan japon doğsaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 3. çok fena lan, teyze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Rahatsız adamlar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 en başta bi iddadan dolayı anlatılıo yanlış anlamadıysam giants la bi takımın sonucuna göre bu kel de başka takımı tutuomş işte.. baklavasına değilde böle turtasına olmuş YLL said: ee sonuc? adama odul falan yok mu? cok merak ettim neye karsilik bu kadar seye katlandi. sadece eglence olamaz. olmamali!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 adfhad dün de ben bunu arıyordum süpermiş hele 3. asdhasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar