DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ne güzel olur lan, adamakıllı personel gelir belki öğrenciyi biraz ciddiye alan ve yaptığı işin sonuçlarını düşünen falan. her şeyi sattılar öğrenci işlerini de satsınlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Transkripti 50 liraya verirler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 o da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yok rekabet olur iki üç tane öğrenci işleri olur o zaman yapamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yoo bi üni de bi öğrenci işleri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yaani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 2 tane açarsan 2 tane olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bizim öğrenci işleri kapısında ÖĞRENCİLER GİREMEZ yazıyor kayıt dönemleri. (tu) içerde soliter falan oynuyor amcamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sen de haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Fistan said: 2 tane açarsan 2 tane olmaz mı? evet bak bu da doğru nası çıkacaz bu işin içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Masquerade said: bizim öğrenci işleri kapısında ÖĞRENCİLER GİREMEZ yazıyor kayıt dönemleri. (tu) içerde soliter falan oynuyor amcamlar. nerden biliyosun girdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ihaleye çıkarırsın her üniyi? parayı basan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 fede said: Masquerade said: bizim öğrenci işleri kapısında ÖĞRENCİLER GİREMEZ yazıyor kayıt dönemleri. (tu) içerde soliter falan oynuyor amcamlar. nerden biliyosun girdin mi evet. bi de azar yedik ghfkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 garbage ozellessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iyi yapmışlar hem ÖĞRENCİLER GİREMEZ i görüyosun hem giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aquila said: garbage ozellessin. anaa lan eğitimdeymiş. garbage sandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben de garbç sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 öğrenci işlerim ile bir muhabbet bir muhabbet sorma gitsin. herkes çok bet insanlar olduklarını söylüyor ama ağızlarına şaplağı yiyeceklerini sezdiklerinden mi bilinmez bir hörmet bir hörmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dunkelzahn bişey demeye çalışıyor ama ben şahsen itibar edemedim :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bıktım abi şu memur kafasından . Özelleştirmenin ekonomik olayını bilmem ama 675 kişi sıra tüm gişeler takır takır çalışınca 40 dakka civarında gelebiliyorsa bana özelleştirsinler anasını satim. itü öğrenci işleri de aynı kafa, karıya dünki işimi hallettiğim yere girdiğim zaman soldan diyo ve ordan halledilmiyor , hepsi başından savıyor başları boş olsa bile. Telefon açsan arkasında telefon çalsa cevap vermezler. mal mal tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ne var olm?ilkokulda bana şaplakçı diyorlardı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 her seferinde aklımdan geçiyor bu sfd. özel kurum olsa böyle şuursuz davranabilirler mi diye, adamlar 20 dakika kettle kurmaya çalıştı, işim varken. jeez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ▲ ▲ ▲ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 önceki gün içeri adımımı atar atmaz hepsi yardımcı olmak için bana seslendi aralarından oo piti piti yaparak seçmek zorunda kaldım, şaka diğil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar