di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Selam, Goztepe'den (E5 olur heralde) nasil gidilir ve ne kadar surede gidilir buraya ? Direkt bir arac yok anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 E5'ten 500T'ye binebilirsin, şifa mahallesinden belki araç bulunur, ama emin değilim. bulunmazsa gebzeden o civara giden minibüsler olması lazım. olmadı gebzeden taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Taksi ne kadar tutar acaba ? Arada cok mesafe var mi ? Ayda 20 ya da 22 gun gidip gelicem eger olursa. edit : Bir de tutarindan cok sureler onemli. Atiyorum E5'ten 7:30'da gecen servise 15 dk gecikince ve otobusle gitmek zorunda kalirsam ne zaman orda olurum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya ben de gideli epey zaman oldu, gebze merkezden çok fazla tutmaz diye tahmin ediyorum. servisi kaçırmamaya bak derim, oraya varmak nerden baksan 1.5 saat sürer çünkü normal yollarla. gebze-harem minibüslerine binmek iyi fikir olabilir, belki onların bildiği başka bi minibüs olabilir, sorarsın. gebzeden taksiye binsen, 10-15 dakika diye hatırlıyorum. ama gosb de büyük bi yer, ve sanırım doğu-batı diye iki kısmı var tam olarak neresinde olduğunu iyi öğren gitmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ooof offf =) Ulasim yollarina baktim da hepsi Gebze'den ikinci bir arac seklinde. Servisi kacirdim mi patliyor. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 e abi gebzeye minibüs var e-5ten artı bu teknopark dediin yer nedir ne diildir onuda az yazsana be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Abi var tabiki ulasim ama en hizli yollardan biri ana arterlerden gecen servislerdir. Mesela su andaki isimde servis yok ama normalde cikmam gereken saatten gec cikinca, uyuya kalinca yine de saatinde yetisebiliyorum. Bunda 5 dk gec kalma esnekligin yok. Ulasim yollari su sekilde; http://gosb.com/?sid=183 Servisi kacirarak yola cikinca 2 saatten once varmanin imkani yok gibi nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar