Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 az önce 8mbit'e yükselttim bağlantımı. modemimde gözüken olay; http://i0909.hizliresim.com/2009/9/29/3352.jpg bunlar speedtest sonuçları; rapidde şu an 50kb/sec ile dl ediyorum. yurtdısı falan mı patlak anlamadım ki. :/ ayrıca bu da rapor oluşturma şeysi modemden. hani verimli alabileceği max hız olayı vs.. alacağım hız falan mı yetmiyor nedir olay? help pl0x. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yurtdışıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 şu modem raporuna göre 8mbit alabilir miyim yav? evet ise adamları arayıp harraslıcam 8 olmadı bu bi kurcalayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben 4mbit'le şu anda 450'yle indiriyorum rapidden. Muhtemelen karıştırdılar ama 8mbit olduğu için efendim 8mbiti sadece belirlisantrallerde verebiliyoruz gibi bir cevapla karşılaşabilirsin, sinirlerine hakim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bu denyolar kesin NetLimitsiz'e falan geçirdiler. Pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben 4mbitim daha 400 görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 8mbite geçmeden sorsaydın keşke tam verimli kullanabilir miyim diye gerçi ben allahın dağında 900 ile dl yapıyosam senin santralinde yetiyodur muhakkak. res falan at modeme, ara speedtestler böyle böyle dio de bi kontrol etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 8mbit demiyolar ki 8mbite kadar diyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 fırat. canım kardeşim. netlimitsiz almadım ben. 99 lira verip bildiğin limitsiz 8mbiti aldım. l2read. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ee o da aynı. 1mbit 1mbit mi ki 8mbit 8mbit olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 1mbit 1mbit idi evet. 120 ye kadar görüyordum rapidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dpsler ne durumda onları gösterirsen sanırım sorunun ne olduğu ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bende birşey sormak istiyorum. Bende Netlimitsize geçtimde şöle bişey gözüküyor. Ankara Ümitköy'ün göbeğinde oturuyoruz 2mbit gösteriyor. Birde bilmediğimden soruyorum bu raporda 8mbit yazması gerekmiyormu normalde. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Alis said: dpsler ne durumda onları gösterirsen sanırım sorunun ne olduğu ortaya çıkar. bu değil mi abi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Hat zayıflaması çok yüksek.Türk telekom u arayıp hızını hattının destekleyeceği seviyeye çekmelerini isteyebilirsin. Hattınızın kaç mbit i desteklediğini öğrenmek için tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 maddoq said: Hat zayıflaması çok yüksek.Türk telekom u arayıp hızını hattının destekleyeceği seviyeye çekmelerini isteyebilirsin. Hattınızın kaç mbit i desteklediğini öğrenmek için tık. şimdi benim modem raporunda; Downstream Line Attenuation 39 olarak gözüyor. Ben de senin verdiğin linkte bu sayısı girdim doğrumudur? Ortaya çıkan sonucu doğru birşekilde gösteriyorsa çok fena keklendim demektir aylardır. Çünkü 7104 çıkıyor sonuç bana 2mbit veriyorlar. Biraz aydınlatabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 31 yazınca oraya adsl2+ olaraktan 14.528kbps gösterdi, adsl olaraksa 7840kbps. uzaklığı ise 2.24km olarak belirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ttneti arasaydın keşke bugün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 aradım bir türlü bağlayamadılar. yarın ilk iş arıcam zaten. olmazsa 4'e düşürcem yapacak bişi yok da manasız geliyor. santralin bana uzaklığı 600 metre falan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Rivayete göre hız arttırımı yaptırdıktan sonra 2 yıl boyunca hızını azaltamıyorsun yamuluyo olabilirim ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Revell said: maddoq said: Hat zayıflaması çok yüksek.Türk telekom u arayıp hızını hattının destekleyeceği seviyeye çekmelerini isteyebilirsin. Hattınızın kaç mbit i desteklediğini öğrenmek için tık. şimdi benim modem raporunda; Downstream Line Attenuation 39 olarak gözüyor. Ben de senin verdiğin linkte bu sayısı girdim doğrumudur? Ortaya çıkan sonucu doğru birşekilde gösteriyorsa çok fena keklendim demektir aylardır. Çünkü 7104 çıkıyor sonuç bana 2mbit veriyorlar. Biraz aydınlatabilirmisin Orada çıkan değerler teorik değerler aslında. Test etmeden hiç bir şekilde doğrulayamazsın. Adsl bağlantıda yüksek hızlarda telefon + internet kullanımı bile hızınızı etkiliyor. En iyi ihtimalle ararsın türk telekomu benim hat değerlerim bu şekilde ama siz bana 2 mbit veriyorsunuz, hattımı 4 mbit e çıkartabilir misiniz diye. Ama 4 mbit te de sorun çıkartabilir bağlantın, bunun garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Osso said: Rivayete göre hız arttırımı yaptırdıktan sonra 2 yıl boyunca hızını azaltamıyorsun yamuluyo olabilirim ama =/abi o zaman adam gibi 8 yapsınlar hızımı. saçma sapan dalgalanıyor şu an. 4'ü geçmedi zaten. modem resetliyorum 4mbit çıkıyor speedtestte bir daha resetliyorum 1 falan çıkıyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,bu konularda pek bilgim olmadığı için birşey yapamıyorum malesef :) şimdi yarın arayıp bunları söylesem neye göre hattının desteklediğini öğrendin yok öyle birşey derse bende kalırım ortada birşey diyemeden +ekleme: bide şu lanet semt santrallerinin nerde olduğunu bilsem daha güzel olacak pöfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://speedtest.ttnet.net.tr/ şuradan da baksana bi ya kaç çıkıcak=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 löl speedtest sayfası bile açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar