Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gg'den aldıgım bir ürün aras kargo ile yollanmış. bana yollanan da kargo takip numarası gibi bişi ancak aras kargo'nun sitesinde bulamadım ilgili takip linkini. halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bireysel kurumsal filan seçim şeysi http://appl-srv.araskargo.com.tr/if_kargomnerede.aspx GG'den ise büyük ihtimal bireyseldir. http://appl-srv.araskargo.com.tr/yurticigiriswin.aspx olmadı 44 25 52 yi ara. tatlı tatlı kızlar çıkıyo. sor kargom nerde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 o linklerden çıkmadı bişi ya. en iyisi ben tatlı kızları arayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 o sana yolladıkları kargo kodu işte. bak 2.ci secenekte onu girdinmi söylemesi lazım. bende GG'den ürün aldığımda rahatlıkla yapabiliyorum burdan takibini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ı ıh boş bir belge çıkıyor. daha sisteme geçmemiş ürün o zaman. kısfmet diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ne zaman aldın ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 dün 23.00 da kargoya verildi yazmış adam durum statüsüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahaha gece nasıl vercek kargoya. ordaki durumu değiştirmiştir. büyük ihtimal bugün vermiştir kargoya. sabah verdi desek saat 16:00 dan sonra güncelleniyo. bende 2-3 gün filan oldu sandım. yapmayın yeri geliyo cepten smsler bile o kadar hızlı gitmiyo sdfkslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sağol o zaman böjek. xD aksam bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hadi itiraf et şişme karı aldığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yok la fifa 2010 u aldım ps3'e. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar