di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fede'ye salca oldum az once msn'de. iki senedir adam akilli konusmayinca sardikca sardim bik bik ettim. kacti gitti sonunda. son cumleleri "mesai var ben yatim" ve "bb" oldu. cok kirildim. ///_-)) edit : ayrica cansin'a da yazdim, once cevap vermedi, gormedi sandim ama sonra birden iletisi degisti. agzini burnunu kirmak istiyorum onun da ayrica. bi de listesinden silmis adi.
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yapmaz oyle sey. ss isterim.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 adam uygun halini erkeklerin görmesini istememiş olum tabi la.
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bana bişey gelmedi artı benim bu msnimde yoksun sen =/
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bella said: bariz engellenmişsin.saate dikkat. Bella senden bir ricam olacak messenger'ında altta yeniliklerde gizem ve murat tavla oynadı yazıyor o gizem'in sadece msn adresinin baş harfini söyler misin rica etsem ?
Öne çıkan mesajlar