Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik ve Tecil

C3nK

Öne çıkan mesajlar

Quiternoob said:

Benim kaygım tecil etmemiş olmamla ilgili. 22 yaşındayım, okul bu sene bitti yakında yüksek lisans başlıyor. Yani ben şu an asker kaçağı olarak gözküyor olabilir miyim acaba, adamlar kapıma gelmesin? Tecil etmeye ne kadar yakın bir zamanda gitmeli acaba. Tecile gittiğinde muayeneye falan yolluyorlamış sanırım doğru mudur?

Gözükmüyorsun dilekçesi var işte mezunum 2 yıl ertelemek istiyorum diye. Sonra yüksek lisansa başlıyorsun otomatik tecil oluyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olayin ozeti su; gidip mezun oldugunuz halde senelerce takip etmezseniz bir yerden sonra nerdesin lan sen diye gelirler kapiniza. Takip edip haklarinizi kullanirsaniz istediginiz zaman gidersiniz askere.

Sesimi cikarmayayim beni gormesinler diye bir olay yok. Adamlar yeter gitsin bu askere derlerse o dakkadan sonra donusunuz olmaz. O yuzden 1 gununuzu ayirip gidin askerlik subesine, yapin islemlerinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

o muayne olayı değişik biraz. bölgeden bölgeye bile fark var. Diğer askere gidecek olanların arasına karışırsan o zaman girersin muayneye aydında sevgi yolunun yanında çırıl çıplak soyarlar oranızı buranızı incelerler ki başıma geldi. Sonra senden komando olur şu duvara tırman derler.
Lakin okul durumunun olduğunu izah eder ve diğer elemanların arasına karışmassa zaten tecil durumunda muayne etmeyebiliyorlar. İllada ederlerse askeri bir doktora gidiyorsun soruyor neyin var bişeyin yoksa ameliyet yada şeker v.s gibi taş gibiyim tecil ettiricem diyorsun oluyor bitiyor. Yani öyle tırsacak çekinecek bi durum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

oha lan ! yakında ben de gitçem de ulan bari sadece doktor baksa herkesin içinde nie açıonuz.bide "sağ sol orantılı mı" ne ya değilse alıyolar mı oracıkta operasyonla ehüehü.ayrıca orda bulunan herkesin erkek olduğu düşünülürse erekte olmanız askerlikten yırtmanızla sonuçlanır heralde.hayır alet olmasa ne yazar tüfeği onla mı tutcaz.şap da yokmuş yemeklerde zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...