Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 heh yapılmasına yapılacakta bir 4 sene daha değil hedefim 33-34 te gitmek başka bir süpriz olmassa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Quiternoob said: Benim kaygım tecil etmemiş olmamla ilgili. 22 yaşındayım, okul bu sene bitti yakında yüksek lisans başlıyor. Yani ben şu an asker kaçağı olarak gözküyor olabilir miyim acaba, adamlar kapıma gelmesin? Tecil etmeye ne kadar yakın bir zamanda gitmeli acaba. Tecile gittiğinde muayeneye falan yolluyorlamış sanırım doğru mudur? Gözükmüyorsun dilekçesi var işte mezunum 2 yıl ertelemek istiyorum diye. Sonra yüksek lisansa başlıyorsun otomatik tecil oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Abi olayin ozeti su; gidip mezun oldugunuz halde senelerce takip etmezseniz bir yerden sonra nerdesin lan sen diye gelirler kapiniza. Takip edip haklarinizi kullanirsaniz istediginiz zaman gidersiniz askere. Sesimi cikarmayayim beni gormesinler diye bir olay yok. Adamlar yeter gitsin bu askere derlerse o dakkadan sonra donusunuz olmaz. O yuzden 1 gununuzu ayirip gidin askerlik subesine, yapin islemlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 muayeneye yolluyorlarmış diye okudum da ekşi sözlükte o bozdu kafamı zaten nefret ederim bürokrasiden bir de ebesinin nikahında muayene sırası beklemek mi gerekiyor tecil için, ne alaka yahu tecil bu. şimdi sağlamsam bile 2 seneye sağlam kalacağım ne malum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 o muayne olayı değişik biraz. bölgeden bölgeye bile fark var. Diğer askere gidecek olanların arasına karışırsan o zaman girersin muayneye aydında sevgi yolunun yanında çırıl çıplak soyarlar oranızı buranızı incelerler ki başıma geldi. Sonra senden komando olur şu duvara tırman derler. Lakin okul durumunun olduğunu izah eder ve diğer elemanların arasına karışmassa zaten tecil durumunda muayne etmeyebiliyorlar. İllada ederlerse askeri bir doktora gidiyorsun soruyor neyin var bişeyin yoksa ameliyet yada şeker v.s gibi taş gibiyim tecil ettiricem diyorsun oluyor bitiyor. Yani öyle tırsacak çekinecek bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Dragonfire said: Diğer askere gidecek olanların arasına karışırsan o zaman girersin muayneye aydında sevgi yolunun yanında çırıl çıplak soyarlar oranızı buranızı incelerler ki başıma geldi. abi çırılçıplak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kilot oluyor genelde, ordaki doktorun fantezisine bağlı azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 don külot boxer artık altınızda ne varsa sonra indirin diyorlar indiriyorsun sağ sola orantılımı boy farkı varmı anormalli varmı flana bakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 diger yarismacilar uzulur ben indirirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abi indirmek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 napak, kaldirak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 inerse kalkar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 o kadar kişinin içinde bi de kalkıyomuş. olm. lan. LAN?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Abi çok acı verici bişey olur be. Gizlemee kalksan kambur musun diye sorarlar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gizlenmez benimki valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 nicki boşuna öyle seçmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oha lan ! yakında ben de gitçem de ulan bari sadece doktor baksa herkesin içinde nie açıonuz.bide "sağ sol orantılı mı" ne ya değilse alıyolar mı oracıkta operasyonla ehüehü.ayrıca orda bulunan herkesin erkek olduğu düşünülürse erekte olmanız askerlikten yırtmanızla sonuçlanır heralde.hayır alet olmasa ne yazar tüfeği onla mı tutcaz.şap da yokmuş yemeklerde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bir sonraki yoklama ekimde mi simdi? benim 2 yillik tecilim agustos sonunda bitti, gerizekali oldugum icin hala ertelettirmedim konsolosluga belgeleri yollamadim falan, o ise girismem lazim da hala yoklama kacagi olmadiysam ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bisey olmaz, daha da bekleme gonder belgelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sukru peki bi soru daha, pasaport ve kimlik fotokopisi yerine orjinallerini gondersem notere ihtiyacim kalir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kalmaz buyuk ihtimal ama sonra onlari kaybedersen gg. ben gidip yaptigim icin bilemiyorum,. gerce fotokopi goturmustum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hem asli hem fotokopisi yazmis sitede. sen hangi konsolosluga baglisin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gidip yaptirmak ne kadar suruyo, haftaya gidip yaptirayim olmadi daha kisa suruyosa oyle yaptirayim bi de abi asistanlik yapmistim onun W2 sini bulamiyorum ne bok yicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar