Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 101i 4 kere aldın? cidden başarı. benım de 2.defa alan bi arkadaşım vardı,bigün anlattım dinledi,geçti. sana da anlatırdm ya 4 ne öeh sdf kolay 101,bakmamışsındır hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 baktım ya çok baktım olmadı, 18e 30la dd ile geçtim 4. alışta türkiye ekonomisi anlat sen bana yarın sabah 10 da sınav var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çık patiden,git çalış da onu geç bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kaynak yok not yok :S internette araştırıyorum, sorularda belli -devletçilik nedir -karma ekonomi nedir -atatürkün devletçiliğiyle inönününkini karşılaştırılması ve sebepleriyle hangisinin karma ekonomiye daha yakın olduğu -özal döneminde ekonominin küreselleşmesini sağlamaya yönelik yenilikler -açık ekonomi kapalı ekonomili bi soru -bretton woods şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 google (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar