Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : CSKA - Beşiktaş JK 30.09.09 @ 19:30

PZero

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben besiktasli degilim ......
Fakat denizli gitse de birsey olmaz........
Bu takim 6 -7 senedir hicbirsey yapamiyor
gecen sene hasber kader sampiyon oldu gs veya fb adam gibi olsaydi onu da olamazdi
Hickimse suclu degil antrenor mu suclu
tigana, bosque ,riza ertugrul mustafa
yani baska kimsenin mi sucu yok ?
taraftarin yonetimin
Bu takim gecen sene sampiyon oldu fakat kimse eksiklerini gormedi
tarafta da kendini kandirdi ne oldu gene ayni besiktas
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi şöyle bişi var. takımın hatalarının hepsini rüştü ye yüklememek lazım. kim ne iş yaptı ki takımda. takımın dengeleri bozulmuş belli. 2. gol yenilmeyecek goldü denebilir, eyvallah ama ondan çok daha kötülerini de gördük, görüyoruz. 1. golde hatası yoktu bence rüştü nün. kralı gelse kurtaramazdı o şutu. adam mükemmel bi şut attı ve gol yani, jeneriklik denecek cinsten. ben rüştü nün gitmesini, topu hödöööööö diye allahına ileriye dikmesinden dolayı istiyorum. arkadaş, ileride nobre var diye yallah sallıyo. en iyi ihtimal rakibe gidiyo, kötü ihtimallerse aut ve taç. Ben hala takım kötü demiyorum, ama dengeler ciddi anlamda bozulmuş. yani bir takım geçen sene önüne gelene 3-4 atarken (son maçlarda) bu sene gol atamıyorsa takviyelerle, bu takımın kötülüğünü değil, mental düşüşü gösterir. ben seviyorum denizli yi denizli gitmesin fakat tüpçü gitsin. cefa çekmeye biz alışkınız beşiktaş taraftarı olarak ama dünkü maç kadar canım hiç bi maçta sıkılmamıştı. ha, ilker yasin faktörü de bunda oldukça etkili ama takım da acaip kötü futbol oynadı. beşiktaşı uzun zamandır ilk defa böyle ruhsuz gördüm. uzun lafın kısası artık bişeyler değişmesi lazım. değişmezse bu sezon resmen gg.
Sosyal ağlarda paylaş

yusuf sol kanat
bobo sol forvet
ekrem dmc
ibrahim kas sag bek
rüstü denen beceriksiz herif hala kalede hakan yedek
tabataya 8m euro

bu denizli sanırım gerizekalı yada bilerek yapıyor atsınlar beni de para kazanayım die dusunuyor.
O kadar umutsuzum ki hayatımda ilk kez besiktasın rakibine iddaada oynadım :(
Sosyal ağlarda paylaş

calimero güzel yazmışsın,
bende ilk defa beşiktaşı bukadar ruhsuz gördüm çok çok uzun zaman sonra , zaten beşiktaş ne zaman ruhsuz oynarsa isterse şampiyonluk maçı oynasın kaybetmesini isterim maç kimin hakkıysa o almalı, mustafa denizlinin ciddi hataları var , hakan form tutmuşken hakan yerine rüştüyü tercih etmesi, rüştü demişken şunuda diyim önemli maçlarda konsantrasyon sorunu genelde tecrübesiz isimlerde olur ama rüştünün bu genlerinde var sanırım. 2. bi olay holoskonun çıkması talihsizlikti ağır rus defansına karşı onları en zorlucak adam tartışmasız holoskodur.fakat holosko sakatlanıp çıkınca yerine girecek adam onlardan da ağır yusuf olamaz, rakip felaket diriydi, fizikleri beşiktaştan her anlamda üstündü, hani biz tuncay 12km koştuğunda helal falan derdik, 3 tane adamları maçın 87.dk sında 13, 12 ve 11 km koşmuşlar.haliyle bizim adamları sahanın hiçbir alanında rahat bırakmadılar.oyüzden holoskonun yerine bi serdark özkan girse enazından ayağında top tutardı yusufa görede çok daha diri.
Başka bi olayda mustafa denizli nihatı kazanıcam derken inanın harcayıp bitiricek, yani takım formsuz nihat takımdan dhaa formsuz.2sini birden tutmak pek olanaklı gözükmüyo, önce takıma bi ivme kazandır ondan sonra nihatı monte etmeye başla ki kolay toparlanmasa bile sırıtmasın sistem içinde.
Tello yu da artık kesinlikle şiliye yollamasınlar, geçen sene de gitti adam şiliye performansından eser kalmamıştı,dünde sahada dolaştı durdu adam.
SOnuç olarak beşiktaşın takımının kötü olduğuna kesinlikle inanmıyorum ama mustafa denizliye güvenim hiç kalmadı, stres midir şaşkınlık mıdır öyle bi kadro çıkartıyo ki hani herkes napmaya çalıştığını anlamaya çalışıyo admaın.Oyuncuların esas görev aldığı yerlerde diilde alternatif olduğu alanlarda oynatmak falan.elinde 8m lik oyun kurucu varken bu işi ekrem ernst ve telloya bırakmak.bana göre mustafa denizli toparlansa beşiktaş zaten toparlanır.ibrahim toraman batuhan ve delgadonunda takıma gelmesiyle takım çıkışa geçer.
ibrahim kaşıda bi zahmet gs ye bedava versinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaleci desen yok, sol bek desen cacık, sağ bek desen denilmez, defansın ortasında iki dallama; hemi de yabancı anlasana, kanatların biri dağ, ama aslında anca ova, diğer kanatsa bu sene harikalar diyarında, orta sahanın ortasına kimi koysan kazma; ister alman ernst olsun, isterse 8 milyonluk tabata... Fink desen, niye derim, nihat tam bir bela, kim ulan nobre, gitsin artık Yozgat'a.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...