Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Nasıl geçti arkadaşlar? Ben sevemedim bu kayıt yaptırmaya gittiğim zamanlar falan ama bugün acaip eğlendim.SInıfça çok çabuk kaynaştık planlar bile yapılmaya başladı.Eski arkadaşlarımı falan buldum serviste ona sevindim servis arkadaşlarım da oldu.Bakalım 4yıl napcam nasıl geçicek diye düşünmicem sanırım =) Anlatın bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sekreteri dövüyodum ders de 10 dkda bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben gitmedim. ama yine olaylar çıkmış gül konuşma yapmış herkes birbirine girmiş. çarşamba başlamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 o değilde yarın 8buçukta dersim var sonra 12 buçuktan 17 buçuğa kadar var gitmiyim dimi 8 dekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 mezun olduktan sonra, ilk gün bana gerçekten mezun olduğumu hatırlattı ve anlattı. o yüzden aslında keyifli geçti. okuyanlara sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Farinal said: o değilde yarın 8buçukta dersim var sonra 12 buçuktan 17 buçuğa kadar var gitmiyim dimi 8 dekine abo ilk haftadan başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 12 de uyandım yemek yedim alışverişe çıktık dönük geyik yaptık yemek yedik şimdi bişeyler içiyorum yatıcam. çok yoğundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Saeros said: Farinal said: o değilde yarın 8buçukta dersim var sonra 12 buçuktan 17 buçuğa kadar var gitmiyim dimi 8 dekine abo ilk haftadan başlamış Ahahaha yarın gitmicem sanırım asdf Bu arada nasıl bi ders programı var ya:S pazartesi günü 4 ders temel bilgi teknolojisi daha sonraki 3 ders işletme matematiği sonra gg :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben uyanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Hazırlık sınavında B grubuna düşmüşüm. Üstün başarılarımdan sebeple 12 Ekime ertelediler bizim açılışı B)-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk gün çok güzeldi önce öğretmenimiz bize çember sıra yaptırdı sonra 2 saat hamur oynadık. yorulunca uyuyun biraz dedi uyuduk sonra da beslenme saati yaptık biraz fıkra anlattı öğretmenimiz. sonra okuyalım biraz dedi tamam dedik okuma bilen var mı dedi bi tek ben el kaldırdım mal gibi sonra 1 saat boyunca eküke ikiçi diye sesler çıkararak okudum eve bi gittim nası yorulmuşum bi duble viski içip yattım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 öyle olsa harbi harika olur ama ya ben o zamanda devamsızlık yapardım hep hayvan gibi kıymetini bilemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bazen kabus göruyorum, ögrencilik gunlerim, bitmeyen tukenmeyen sinavlar, dersler, "gitmem lazim, -neyse sittiret" deyip uyudugum gunler falan.Yinede guzeldi be universite yillari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 fede said: ilk gün çok güzeldi önce öğretmenimiz bize çember sıra yaptırdı sonra 2 saat hamur oynadık. yorulunca uyuyun biraz dedi uyuduk sonra da beslenme saati yaptık biraz fıkra anlattı öğretmenimiz. sonra okuyalım biraz dedi tamam dedik okuma bilen var mı dedi bi tek ben el kaldırdım mal gibi sonra 1 saat boyunca eküke ikiçi diye sesler çıkararak okudum eve bi gittim nası yorulmuşum bi duble viski içip yattım hemen off halbuki ne kadar iyi başlangıç yapmıştın. AHAHAHHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Abi şu anda o kadar hırslı 1.öğretime geçmek için başladım ki deli gibi sınav tarihini bekliyorum. %10luk dilime girmem gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çancı olcak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kahvede yancı olsa daha mı iyiydi. AHIAHIAHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 40 dk bekledik gelmedi hoca hey millet ders düştü diye koridorlara çıkacaktık ki zaten 3 kişiydik çıktık gittik buruk bir atmosferle olan sıcak yatağıma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Arma said: Kahvede yancı olsa daha mı iyiydi. AHIAHIAHI bence daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kızlarla tanıssanıza ya. ilk sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 üff edit Edit: Çok kız olunca hangisiyle tanışcağımı şaşırdım oturdum arka sıraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 güzel kızlarla ilk günden kanka olup harcama genelde ilk tanıştıklarınla takılmıyosun sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk günküler yalan olur. sınıfındaki zorla. onlar baki bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar