Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Finals 2004: Los Angeles Lakers vs. Detroit Pistons

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7. maçta belli olur gibime geliyor sonuç :p
ama 2 tarafı da tutmaktayım.
detroit i sewerim ben rasheed mehmet gibi insanları barındırıyo bi kere.
ama lakers alırsa da phil jackson ın parmaklarını görmek istiyorum :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
kobe 3 lugu soktugunda ki bu aynı zamanda 30 sn de 5 sayılık farkı kapattırması oluyor DP lılerın uzerıne bıllups un da sondan 1 oncekı hucumu kacırdıktan sonra sırıtarak bench e gıtmesını koyarak gayet kallavı kufur etmıstım Dıtroıt ten bıle duyulmustur ...
Bu aksam durdursun lar kobe u , hamıltonda bıraz oynasın artık ...
go Detroıt Go Okur ...
hatta nba.com a mesaj atalım mac esnasında cıksın from paticik diye :) ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Mesaj tarihi:
Detroit sayı üretmeye başladı, Kobe ve Shaq'ın nerdeyse olmadığı bu maçı detroit alacak gibi..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Bitti bu maç artık.. LAL hiçbirşey yapamıyodu atakta, değişiklik olmadı, artık defansta da hiçbirşey yapmıyor. Malone'suz LAL'da Shaq bırakın hücumda ribaundu defansta bile rebound alamadı, Detroit her hücumda 1-2 extra hücum şansı yakaladı riboundlarla.. Fark 20 sayıya kdr çıktı 8:30 kala...[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
  • Yeni Oluştur...