Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben wallace kobe ye güzel bi blok versin şöyle top orta sahadan dışarı çıksın detroit4-0 yenmiş gibi sevincem.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. [Bu mesaj Fistan tarafından 04 Haziran 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Off maç bu gece diye o kadar da uyudum gündüz..Bütün gece vampirlik yapacaktım..Maç pazar gecesiymiş olur mu ya ertesi gün okul var[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hazirlayin cerezleri, gayet bayici gecicek, sonucu belli nba final serisi maclari bugun basliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Maçtan sonra uyumadan denemeye gidiceğini bilmek kötü tabi, gene de kaçmaz :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bayık geçmeyecek ya, en azından ben wallace fln var. geyik bi seri olcak. of uyumadan okula gidilir mi be?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 nukem emin ol senden çok biliyo en azından =) şöle abartmayalım ya koptum şuracıkta, alan savunmasına devean george ve kobe deli gibi 3'lük sokarlar olay biter zaten... (tabi kötü günlerinde olup sokamazlarsa ayrı)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 birak kobe'yi, fisher var, gorduk ki rush var anlamsiz anlarda 3luk atip maci kazandiran cok lakers'da zaten hehe bununla birlikte jackson, brown'un eline daha once de verdi yine verecek o ayri...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tahminimce yaşlı olan lakers a karşı motion offense ve defence yapacaklar. zaten diğer türlü nası kazancaklar ki? alan yaparlarsa kobe'nin 3'lükleri değil de drivelarıyla ortadan çökertirler, öle kalır savunma bi süre sonra her hücumda sayı yemeye başlarlar. ki bence kobe'yi prince alabilir, biraz uzun ama şutlarını keser ve drivelarda yardım gelince kobe'yi durdurabilir, ayrıca rip'e de hücumda kullanacağı güç kalır. öf 3 saat kaldı hadi başlasın.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 maç boyunca ben ve rasheed ortaklaşa durdururlar bence, tabi bi de detroit'in 1 milyar tane uzunu var, hack the shaq yapsınlar bence haha. shaq 25 faulden 12'sini atsa bile baya bir avantaj demektir bu. ayrıca minnesota'da veya spurs'deki gibi ervin johnson veya nesteroviç değil bu iki wallace. iyi savunmacılar.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 rasheed çok çabuk 2 faul almasaydı belki biraz savunabilirlerdi de shaq sıçtı ağızlarına neyse bakalım neler olacak 2. yarıda. ben ümitliyim[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 87 - 75 Detroit kazandı. Shaq'e rağmen. 34 sayı 10 ribaund falan yaptı. kobe düşük yüzdeyle 25 sayı mı ne yaptı, takımın geri kalanı tam anlamıyla döküldü. Shaq hayvanı %90'la falan oynadı. faullerde de 8/12 attı. Billups yüksek yüzdeyle 22 sayı attı. Rasheed de yüksek yüzdeyle 14 sayı attı. Mehmet az oynadı. işte böle bi maç[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 07 Haziran 2004 06:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Finals 2004: Los Angeles Lakers (0) vs. Detroit Pistons (1) Game 1: Det 87 - 75 LAL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 DETROIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTT[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 HELAL BE! Mehmet'in istatistikleri neler?[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Guzel bir surpriz oldu bu , sanirim Pistons i destekleyenler bile beklemiyordu bu sonucu.Lakers hala favori olabilir ama bizim oyuncularimizdan birinin parmagindada NBA sampiyonluk yuzugu gorme umitlerimiz artti iyice.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 şimdi içerde maç kaybetmezlerse seri 4-1 bitmiştir :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 mehmet 1 sayı atmış 6 dk oynamış[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ulan harbi harbi içerde maç kaybetmezlerse şampiyonlar lan! ben demiştim kobe'yi prince'le tutarlar diye. çok mantıklıca bi seçim. bölece kobe klasik satışlarını yaptı. shaq tam bir tarzan ya. kimse durduramadı adamı. ama bence bu seri 4-3 lakers'tır, değişmez.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 prince gayet de tuttu kobe yi neyse lakers sonuçta rezalet oynamış böle sürdürceklerini sanmıyorum keşke sürdürseler 4-0 verir detroit eauh hayal tabi herşey detroit in sahasında nolcağına bağlı yarın la gaz yapıp 1-1 yapar diye düşünüyorum nitekim bu maçta da böle .ıçıp sıvamasalar gayet rahat kazanabilirlerdi 2.yarıda bilem[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Lakers başka maç vermez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Detroit alır seriyi Lakers en fazla 2 maç kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 detroit'in kazanmasını istiyorum ama lakers harciycak detroiti.. detroit sanmıyorumki artık maç kaznaabilsin..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Nukem_Verite, 07 Haziran 2004 22:45 tarihinde demiş ki: hatta kobe başını tuttu lol...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lanet olsun eve gidip tv'yi açtım maçın son 32 saniyesi... gerçi gazetelerin yazdığı gibi mehmet'i çok oynatmamışlar. shaq!a karşı nasıl oynayacak onu izleyecektim. neyse ikinci maç ne zaman, tarih saat bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çarşamba sabah saat 04.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar