Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flashforward

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

sir said:

şu "romantik şarkı üzerine ağır çekim sıra sıra görüntüler" klişesi bi an önce bitmeli. zamanında bütün büyük dizilerde güzel güzel yapıldı, artık kabak tadı verdi. karakterlere biraz daha derinlik verilmeli. jack davenport dizinin %70ine falan hakim olmalı. o zaman adam gibi olur işte =)

evet abi her bölümde yapılıo bi de hep bölümün son çeyreğine girerken o tarz görüntüler gelio. Ben de sıkıldım hehe
Sosyal ağlarda paylaş

abi sittin sene önce bir filmle ilgili bir soru sormuştum... spoilere girer demişlerdi. ordan bir zıtlığım var bu spoiler olayına, o tamam; ancak spoiler olayını halen daha kavrayabilmiş değilim.

samimi söylüyorum. anlayamıyorum. ancak bundan sonra takip ettiğim dizilerle ilgili herşeyi alcam spoiler tagına.
Sosyal ağlarda paylaş

huun aslinda spoiler vermemis, zira o olayin su an nolucagi belli degil, olabilirde olmayabilirde, hatirladigim kadariyla olmasi mucize dedi kadin.

cho

gerce, choyu oldurmicekleri belli, adam ne gun olucegini biliyo, ona gore onlem alsa, heralde olmez diye dusunuyorum ben. yani kadin hamile kalabilir, ama cho olmez.

Sosyal ağlarda paylaş

teorinin kakalaması

e noldu fıleşforvırd. baya bir fakd ap bir durum oldu. daha beşinci bölümde düşünmüştüm ben şeyi yalnız. madem kendini yaşıyor gördün. atla binaların tepesinden kurşunların üzerine koş. superhuman abilitileri falan çıkar diye düşünmüştüm. nasıl olsa yaşayacak ve kendini sağlıklı görüyor mesela. git binanın ellinci katından atla ölmezsin yada tankların üzerine koş öldüremezler seni. böylece superhumansal bir yaşam gücün olmuş olur ve sakatta kalmayacağına göre kurşunlar birşekilde sana isabet etmez falan. büyük ters köşeye yatmış durumdayım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...