Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 sir said: şu "romantik şarkı üzerine ağır çekim sıra sıra görüntüler" klişesi bi an önce bitmeli. zamanında bütün büyük dizilerde güzel güzel yapıldı, artık kabak tadı verdi. karakterlere biraz daha derinlik verilmeli. jack davenport dizinin %70ine falan hakim olmalı. o zaman adam gibi olur işte =) evet abi her bölümde yapılıo bi de hep bölümün son çeyreğine girerken o tarz görüntüler gelio. Ben de sıkıldım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bu dizinin kafası karıştı. gelecekte görülenlerin gerçekleşmeyecebileceğini gösterdiler bir yandan; ama dizi esas oülanın gördükleri üzerine gidiyor. durun bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 huun'un takip ettiği dizilerin başlıklarına girerken mutlaka o haftaki bölümü izledikten sonra girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 hayda şunu spoilera koysaydın be abi resmen daha 5. bölümdeydim pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 abi sittin sene önce bir filmle ilgili bir soru sormuştum... spoilere girer demişlerdi. ordan bir zıtlığım var bu spoiler olayına, o tamam; ancak spoiler olayını halen daha kavrayabilmiş değilim. samimi söylüyorum. anlayamıyorum. ancak bundan sonra takip ettiğim dizilerle ilgili herşeyi alcam spoiler tagına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 huun aslinda spoiler vermemis, zira o olayin su an nolucagi belli degil, olabilirde olmayabilirde, hatirladigim kadariyla olmasi mucize dedi kadin. cho gerce, choyu oldurmicekleri belli, adam ne gun olucegini biliyo, ona gore onlem alsa, heralde olmez diye dusunuyorum ben. yani kadin hamile kalabilir, ama cho olmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 aquila said: huun aslinda spoiler vermemis, zira o olayin su an nolucagi belli degil, olabilirde olmayabilirde, hatirladigim kadariyla olmasi mucize dedi kadin. ahahah bu da spoiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ChoDemetri ölmez çünkü adam John Cho. Zaten oradan belliydi yani, sen dizi yap, John Cho'yu koy sonra adam ölecek de. Yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 teorinin kakalaması e noldu fıleşforvırd. baya bir fakd ap bir durum oldu. daha beşinci bölümde düşünmüştüm ben şeyi yalnız. madem kendini yaşıyor gördün. atla binaların tepesinden kurşunların üzerine koş. superhuman abilitileri falan çıkar diye düşünmüştüm. nasıl olsa yaşayacak ve kendini sağlıklı görüyor mesela. git binanın ellinci katından atla ölmezsin yada tankların üzerine koş öldüremezler seni. böylece superhumansal bir yaşam gücün olmuş olur ve sakatta kalmayacağına göre kurşunlar birşekilde sana isabet etmez falan. büyük ters köşeye yatmış durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ne superhumansal poweri olm, heroes mu bu teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 tinkibinki said: aquila said: huun aslinda spoiler vermemis, zira o olayin su an nolucagi belli degil, olabilirde olmayabilirde, hatirladigim kadariyla olmasi mucize dedi kadin. ahahah bu da spoiler işte ben son bolumu izlememistim onu yazarken, baska mevzular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aquila said: ne superhumansal poweri olm, heroes mu bu teyallam. onu diyorum işte. öle olaydı bırakırdım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 mion normal bir diziden farki kalmadi artik gibi. yani gelecegi degistirdin simdi o gorduklerinin pek bir manasida kalmadi gibi bisii. komple degismis oldu cunku gelecek ve elinde sadece ipuclari kaldi, artik klasik bir polisiyemi olmus oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 spo benim mantıklı bulduğum gelecek/geçmiş olayına ters düştü durum.. gelecekte olacaksa yaptığın şeylerden dolayı öyle olur diye düşünüyor idim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 çüş nası bitti be bölüm olaya bak aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ÇOGÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 paralel evren meseleleri filan var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 walter bishop anlatmıştı fringe'de bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 her fringe dendiğinde izleyecek vaktim olmadığı için içim cız ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ya herkes çok işli, ya da ben çok işsizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Güzel başladı iyi gidiyordu ama ne biliyim toparlayabilirler umarım bundan sonrasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 daha kolay toparlanabilir oldu artik sonucta gelecek degisti nede olsa ve olaylar daha rahat polisiye kabinda irdilenir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 fail mantık hatasına gel. adam kızına seni 2 ay önce mezardan çıkardım diyor, daha sonra 5 ay sonra afganistandayız diyor. WAT? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Nesi wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 6 ay sonraydı sözde 29 nisan ona wat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar