Lzrn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Bi açıklama pls geyik yapadan lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 1 hafta falan önce bu topic açılmıştı biraz aramısın lütfen . dur yorulma ben buldum daha öbür sayfaya atılmamış bile http://www.paticik.com/forum/view.php?id=49826[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 15 Haziran 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Biraz Olsun Araştırsanız Bulursunuz Bunları Hatta Fazlasını....[signature][hline]Slayer Nelly ZeuS Lost Land... -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Transparan kodu yoktur.ancak verdataya eklersen olur.bunuda ps de transparan bi bmp yap bunu verdata ya ekle.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 :D[signature][hline] §layer _____ _______ _________ __________ Life Or Dead -_--_§pawn§layer_--_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Transparan derken atını veya üstündeki bir şeyi transparan yapmak istiyorsan : .set color 123456789 kullanabilirsin.[signature][hline]Uotr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Onu demiyoor anlatamadı ben anladım dediğini :-)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Transparan kodu yoktur.Bir menuyu transparan yapmak Verdata yi editlemekten geçer.Ps de haz1rlad1g1n trans bi resmi verdata ya patchliyerek yapabilirsin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 verdatayı editlemiceksen bile. client patch yapacaksın. daha sonra dialog bölümünde ; örnk : resizepic 0 0 5054 300 300 checkertrans 10 10 290 290 . . . gibi..[signature][hline]Kibir En Sevdigim Gunahtır. ClanTurkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar