berguzar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Selamlar; Son zamanlarda Ağustos 2009 ve sonrasında Age of Conan da oynanışı oldukça etkileyen donmalar yavaşlamalar ve latency problemleri ortaya çıktı. Hatta bu yüzden ADSL bağlatımı pingleri daha düzgün olan Uydunet'e çevirmeme rağmen değişen bişey olmadı. Bunlar üzerine kendi çapımda ufak araştırmalar yaptım İşte sonuçları: Age of Conan Crom PvE EU server için; Server ip adresi: 213.244.186.133 http://whatismyipaddress.com adresinden 213.244.186.133 Trace sonucunda çıkanları: Sonuç olarak adamlar bilmem kaç kişinin oynadığı en kalabalık serveri olan Crom EU için dial-up bağlantı kullanmaktalar. Biz de burada kıçımızı yırtmaktayız... 213.244.186.133 Hostname: proddm01.ams.ageofconan.com ISP: Level 3 Communications Organization: BBBL Proxy: None detected Type: Dial-up aynı zamanda serverin bulunduğu yerin de Hollanda da ve Leystad-Zwolle şehirleri arasında bulunduğunu da öğreniyoruz... Bu da speedtest.net adresinden Türkiye Ankara dan Hollanda ya ping test sonuçları Bu test sonuçları ADSL için genelde daha kötü çıkmakta pingler ortalama 200-250 arası seyretmekte. Türkiye'den Avrupa nın diğer merkezlerine ping.ler bu bölgeye oranla daha iyi durumdalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Disappear said: Direct2Drive 5 sterline age of conan satiyo, hemde eu versiyonu. denemek isteyen kacirmasin. d2d ps: fail oldum, heryerde ucuzmus ben direct2drive da gorunce direk yaziyim dedim, yazik olmus funcoma :/ herkes sonunda hakettiğini buluyor... en kalabalık serverlerinden bir tanesi için dial up bağlantı kullanan firma layık olduğunu buluyor... oyunun mantığı güzel firması dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 vee mutlu son! oyunu bıraktım ve kurtuldum... yeter yahu. denemediğim yöntem kalmadı. başka başka makinalardan denedim. farklı yerlerden ve adsl olsun uynudent olsun farklı bağlantı çeşitlerinden denedim. bunlar adam olmayacak. bu macera bitmiştir. kalın sağlıcakla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu konuda bir yenilik olmadı mı yahu? hesabimi kapattim bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aloo age of conan oynayan aktif bi türk oyuncu yok mu yahu? değişmedi mi bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 şu an için gayet güzel..bende tüm karekterlerimi croma çektim..çatır çatır oynuyorum..evet 3 gün baya bir kopma filan oldu ama..işlem şu an gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar