Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Böjeek said: suni tenefüs gibimi yapıyosun Evet ama tensel bi yakınlaşma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Böcekleri sevmiyorum (no offense böjek) ama top böceğinin eşsiz savunma kabiliyetine hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 işte dışlanıyorum burda açmayın arkadaşım artık böceklerle ilgili konu rahat bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 seni yatırıp otopsi yapan yok, değerini bilmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 belki çok pis bi cinayete kurban gidicem? belki banada yapcaklar aynı şeyi. olamaz mı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hem ben otopsi yapcak kadar prof. değilim. sadece meraklıyım böceklere karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Böcekler budist olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Gandruel said: Böjeek said: suni tenefüs gibimi yapıyosun Evet ama tensel bi yakınlaşma yok ya arkadaşım of ahahahahah tensel nasıl bi yakınlaşma olcak böcekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 tensel olsa olsa damak ile bir bütünleşme olabilir sonra dilindeki tad dokuları çalışmaya başlar diye tahmin ediyor, daha fazla düşünmek istemiyorum, yemek yiycektim güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,4120788,page=1 bide böyle bi konu vardı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fasulyeah Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 geçen birini yakaladım küfredip attım dışarıya bi yarım saat ağladı inat ettim almadım sonra gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ne biçim adamlarsınız ya otopsi motopsi vur terliği ölsün at sonra klozete peçeteyle böcek iğrenç öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Gandruel said: Evet ama tensel bi yakınlaşma yok ben böceğin biriyle tensel temasta bulundum bulunuyorumda hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ısıran gagalayan böceklerle lütfen aynı ortamda bulunmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bişey olmaz ya da bir insana kıyasla çok daha az şey olur diyeyim yere düşerken kazanacağı hızda bir değişiklik olmadığını varsaysak bile (yani normal bir cisim gibi düşsün), momentumu az olacak kütlesi küçük olduğu için. Dolayısıyla yere çarpıp geri sektiğinde ya da yerle bütünleştiğinde yaşadığı momentum değişimi az olacak, dolayısıyla üzerinde hissedeceği kuvvet de çok çok daha az olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "nutella yerim" said: beslenirki bu fırat Fırat ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 @norak: öeh, sanat eseri resmen. harika bi şey gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 adamınbiri said: hamamböceklerinin 10 atom bombasına dayanmalarına ne diyeceksiniz ? ama annemin terliklerine dayanamıyor. ne kudretli şeymişsin sen ana terliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 "Tatar Ramazan" said: çok parçalamadan öldürüp (tu) bir masumiyet bir bilim uğruna ölüm havası katmışsın olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yok lan masumiyet katmak değil amaç adam saf saf daha iyi göreyim meraklıyım demiş ;) masumiyet katmak istese eterle bayıltıp filan der :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 UrsusMaritimus said: orman mühendisi olarak diyebilirimki hiç bişi olmaz gövde genişliklerinin yarattığı hava direnci ağırlıklarının getirdiği ivmeyi karşılamaya yeterde artar. Tabi bide dış kabuklarının kalınlığı var. yani bizim gibi içten iskelet diilde dıştan iskeletli oldukları için darbelere daha dayanıklıdırlar. Çok da fark ettireceğini sanmam gövde genişliklerinin. Tek başına daha doğrusu. Daha önemli olan kütlelerin çok az olması. Hatta o kadar az ki dış iskelete bile gerek yok zarar görmemeleri için. Hatta hesap yapalım. böceğin terminal hızını hesaplayalım. Yüz alanı 2mm^2 olsun, havadan dolayı hissedeceği "drag" katsayısı da 0.5 olsun, ağırlığı 5mg olsun. Terminal hızı o zaman kök((6*10^-6*9.8)/(4*10^-8*0.5)) = 54m/s olur. 100 metrelik bir binadan düşse ulaşacağı hız yaklaşık 50m/s olacak böyle olduğunu düşünelim. Çarpma süresi de genelde bir kaç milisaniyedir, 1 milisaniye olsa o zaman hissedeceği ortalama kuvvet (50*5*10^-6)/(10^-4) = 2.5N olacak. Bu da 0.25 kiloluk bir ağırlık hissi gibi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aelric Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben demiştim beslenir diye: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 böcek değil lan o pokemon bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yenir lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar