Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

interrail topiği.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

aylardır burda kıvranıyordum interrail yapıcaz yardım edin diye bilen bilir:D sonunda yaptık geldik.
paticikteki adı Werb olan arkadaşımlan beraber 1 eylülde Atinaya geçtik. tam 24 gün gezdikten sonra geri döndük.

gezdiğimiz ülkeleri sıralayayım: yunanistan-italya-fransa(nice)-ispanya-fransa(paris)-belçika-hollanda-almanya-çek cumhuriyeti.

ilk uçakla atinaya gittik çeşme alaçatının antik binaları olan versiyonu gibi bi yerdi:) italyada romaya gittik baya etkileyici bi şehir. fransadan 2 kere geçtiğimiz için niceyi ve parisi gördük. paris zaten belli de nice de güzel bi yerdi. komple plajları olan süper bi tatil beldesi. barcelona zaten mükemmel bi yer. belçikada brüksele gittik baydık. bi gece kaldık zaten bomboştu hafta içi sıkıldık bi hayli. amsterdamı hatırlamıyoruz. :P ama şaka gibi bi şehir. herkesin görmesi gereken bi şehir hatta. herşey yasadışı resmen. almanyada arkadaş vardı onda kaldık, paraya da sıkışmıştık berline gitmedik onun yerine fulda ve hannoverde kaldık bir kaç gün. fulda köy gibi bi yer olmasına rağmen izmir kadar gece hayatı vardı orası ayrı. son olarak praga gittik. prag güzeldi baya. biraz kumara kaptırınca kendimizi absinth içmeyi unuttuk. o da ayrı güzel oldu :P sonra da hannoverden uçak bileti aldık ve orda erasmusla okuyan arkın yanına uğrayıp döndük. bu kadar:D

baya eğlendik tabi. yorucu da aynı zamanda ama değiyor. çok yardımı oldu burdakilerinde teşekkür ederim yardımlar için ben de bundan sonra gidecek olanlara yardım etmeye hazırım. beni bulun:D

herkese öneriyorum tabi son olarak. süper bi olay. 1 aydan kısa sürede 7-8 ülke görüyorsunuz acayip oluyorsunuz. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh. Hadi bakalım ;) Kültürüne kültür kattın ;)

Brüksele gideceğinizi bilseydim size mekanlarını söylerdim. Msterdam zaten anlatmasan bile yeterdi XD
Da Brüksel kafama takıldı. E tabi yol, iz bilmiyosunuz. 4 yıl kalınca kurdu olduk biz... Neyse. Bidahakine gidenler Brüksel için beni bulsun XD
Sosyal ağlarda paylaş

Gittiğin yerleri böyle güzel güzel gezebildin mi peki? Yoksa acele etmek durmunda kaldın mı? BEnim en büyük korkum gidip de adam gibi gezememek. Böyle gördüm demek için değil de ciddi ciddi gezmek istiyorum. Siz başarabildiniz mi mesela bunu?

bir de 4 bine yolculuk masrafları dahil dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...