sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yeni dönem çok daha iddalı başlıyor. Pek çok ÜNİVERSİTE programı, Lisan ve Önlisans eğitimi sonrası Meslek edindiremezken bu kurs 4 ayda MESLEK ve uluslararası geçerliği olan da bir ehliyet veriyor. Burası paticik, samimi bir ortam olduğu için rahat rahat yazıyorum. İzmirliyseniz ve devamsızlık yapmam, derselere gelebilirim diyorsanız, buyrun. http://www.deudenizcilikegitimi.com/YAT.htm S.S.S. burada. ÖM veya buradan sorularınızı sorabilirsiniz. Özellikle çevrenizde ÖSS'yi kazanamamış veya geleceği olmayan yerlerde okuyan yakınlarınız varsa, yönlendirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 abi 3000 lira ne ya. gidin daü de (kıbrıs) 400 lira bunun eğitimi. ayrıca süre olarak da daha kısaydı yanılmıyosam. Ha bu kadar ayrıntılı fln değil galiba, ama olay sertifikaysa, sertifikanızı veriyolar. 3000 lirayı gözden çıkardıysanız güzel bi de tatil yaparsınız, takılırsınız, daü de ortam yaparsınız fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Şimdiii çok ciddi bir hata yapıyorsun :) "Amatör Denizci" ile "Yat Kaptanlığı" birbirinden çok farklı iki ehliyet. Biri profesyonel bir meslek, diğeri hobi amaçlı minimum ehliyet. Amatör denizci ehliyeti için 400 lira veip kursa gitmene de gerek yok. Kendin açlışıp alabilirsin, teknenle açılıp ısparoz tutup dönebilirsin. Yat kaptanı bir UZAK YOL ehliyetidir. Dünyanın her yerinde geçerlidir. Karıştırmamak lazım. 3000 lira çok geldiyse TURMEPA üyesi olup 2600 liraya da bitrebilirsin işi (yıllık 100 lira üyelik). Gerçi iyi oldu bunu sorman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Biran böyle canım çektiyse de sonra denizle hiç bir ilgim olmadığını farkettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 babam denizci.. ama derler ki denizci karısı dul karıdır diye çocukken seferden dönüşünde babamı tanımammışım flna dam panikleyip aylarca denişze çıkmamış ehe ama yat kaptanlığı kursu iyyimiş izmirde olsam giderdim herhalde istanbulda olanı yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Sostizm sanırım bizim okuldansın. Denizcilikle ilgili muhabbet açılmışken sorayım belki bilgin vardır; gemi mak müh kursu hala devam etmekte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 O dediğin kursun (Biz ona makine intibak diyoruz) hocalarından birisiyim (uluslararası denizcilik sözleşmeleri). Şu an bir dönem devam ediyor, yeni dönem ne zaman açılır bilemem, koordinatörü Volkan bey. Bizim okulu (denizcilik) biliyorsan uğra konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Okulu biliyorum da tınaztepe alakasız uzak kaçıyor bana, işim bile düşmüyor oraya. Gerçi daha bölümün bitmesine de var. Geçenlerde güvertede okuyan bir arkadaşım geyik arasında söylemişti de bilgi almak istedim bilen birinden sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Pazartesi müsaitseniz yanınıza gelelim diyoruz. Ben değil de bir arkadaşım baya ilgileniyor bu kursla... Bakalım onu kandirabilirseniz onun için de gayet güzel olur. Su an Ege'de okuyor ve pek memnun değil bölümünden falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar