Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marduk

DeamoN

Öne çıkan mesajlar

herkes ölmeyecek ki. olay kıyamet değil ki sadece doğa olayı.

olay dünya tarihinde belli bir zamanda bir tekrar edip duruyor işte gezegen geçtikçe 2-3 bin senede bir. o zamanlarda herkes ölmediğine göre yani biz şimdi hayattayız sonuç olarak, ama biraz telef olur tabi eğer gerçekleşirse.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrıyla dialog...

- Sen git okul oku çalış didin.
Sonra kafana gezegen düşsün geber git.
Yok öyle abi.
Herkes ölsün.

- Ama ama...

- Yok abi.Olmaz öyle yağma.Bekle biraz bu kadar sene bekleyen adam biraz daha bekler değil mi?

- ...

- Sustun?

- Susmadım üzerine yollamaya uğraşıyorum.

- Nasıl ya?[signature][hline]I'm in a world of shit.
- Satanist misiniz?
- Hayır biz Lathander'e tapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle herkesten gizlenen fantastik bilgiler olmasa dünya kadar kitap , film felan hep eğlencelik olurdu di mi? Çekirdek olup çıtlanırdı yani-yani arada canım sürekli çıtlanır mı? Yani 7 bin yıllık yazılı tarihte bi kaç kere olmuş yani di mi? Ama büyük din alimlerinden , bir kaç gizli bilim adamından başka kimse bilmiyormuş di mi ? Binlerce yıllık gizler şimdi herkese söyleniyormuş di mi? 2000 yılında kıyamet kopacak diye bekleyen binlerce kişilik abuk tarikatlar yeni şeyler türet miyormuş ?
Sıkıcı vallaha ben artık dünyayı batırmalarından da kurtarmalarından da sıkıldım .

not: Alex cidden anlamadın mı ? uzun uzun yazmaya üşeniyorum . Geyik olsun diye hayır dediysen ne ala![signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

armda yalan deil abi kıyamet mi diosun ne diosun artık bilmem de din kitaplarında da yer alıo çok eliptik geniş bir yörüngesi olan marduk bu görüngesi itibariyle güneş sisteminden çıkıo ve yaklasık 3200 yıldd bir bir daha girio jüpiter büyüklüğünde yane gayet büyük bir gezegen.bilim adamları marduk un yaklaştıgını da saptamıştır zaten.bu kadar büyük bir üktlesi olması nedeni ile dünyaya yaklaşması durumunda çekim gücünden etkilnicez ve dogal felaketelr üst üste gelecek ve iklim deişecek sonra bu gezegen uzaklaşıcak ve herşşey normale dönecek ama tabi bu felaketelr medeniyete zarar werecektir.
olay bundna ibaret[signature][hline]bornozlu canavar
Sosyal ağlarda paylaş

1)Böyle şeyler bilimsel olarak ispatlanmadıkça inanmam.
(bu kouda bilimsel türkçe bir link koyun hemen saf değiştireyim :))
2)Devletler felaketler için hazırlık yaparlar. (Türkiye şart değil başka birkaç devletin böyle bir hazırlık yaptığını ispatlayın ...)
3)Bilmediğim , iyi bilmediğim şeyleri asla hararetle savunmam. (tamamen kişisel tercih)
4)Yeni moda : Burçlar , astroloji nekadar bilimselse astronomi o kadar komiktir yada tersimiydi :?
5)Benim baktığım yerden bunlar arasıra çıkan spekülatif laf safsataları gibi görünüyor.
.
.
.
.
Vallaha saymakla bitmez hergün biri çıkıyo yok kuranın sürelerini çözüyor , yok eski sümer yazılarından kıyameti görüyor , yok balık sürüp milleti tdv ediyor falan filan bunların hepsi aynı kazanda kaynıycak gibi gelio bana (tabi O bilir) :).[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

2012 yilina kadar bu dunyadan baska dunyalara kacma sansina sahip olmadigimiz icin buradayiz bekleyecegiz efenim :)
ki zaten bence sallamasyon, aradan gecen 4000'e yakin yilda olayin gerceklesmesine 8 yil kala mi farkina varildi yani?
o 'ayni kazanda kaynamak'tan bahseden arkadasa da katiliyorum, bi de serdar turgut ve hurriyet konusuna deginen arkadasa[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Neon genesis Evangelion izleyenler hiç yabancı değildir Marduk'a. Tavsiye ederim ama oturup herşeyini dikkatlice izleyin

Saçma gelebilir (Bana bile geliyor) ama Arkadaşın dediği kontrol altına alma çalışması doğru, yoksa Amerika Büyük Ortadoğu Projesini şimdi gerçekleştirmesi ilgin zaten Bush Evangelist olduğu düşünürsek... Ne olursa olsun bu gezegenin (dünyayı etkilemese bile) ortaya büyük bir karışıklık çıkartacağı gerçek ama Marduk daha önceleri dünyaya yaklaştığında çıkardığı sonuçlar düşündürücü...
Nasaya gelince sayelerinde mars gökyüzünü kırmızı (!) biliyorduk zaten sonuç olarak uzantısı belli keşke N.A.S.A. gibi 2. bir uzay araştırma merkezi olsaydı (nasa kadar başarılı demek istiyorum) o zaman herşey bu kadar kolay olmazı heh ne diyeyim yaşayıp görücez ama bayaaaa ilginç olacağa benziyor
Dead sea scrools
Marduk' report
Evangelism
Kafandaki 3 soru bunlar ve bağlantısı varmı merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...