peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Dün bir mekanda otururken karşıma denk geldi erkek arkadaşıyla . Saatlerce seviştiler.Vücudumda titreme başladı , 45 dakika boyunca kontrol edemedim bu titremeyi. Gittim yanlarına sen x misin dedim.Hayır dedi , tanışmadığımıza emin misin dedim . Hayır dedi. Evet aslında o değildi ona çok benzeyen biriydi.Bunu öğrenmek yinede rahatlatmadı beni. Şimdi yeni uyandım , gece rüyalarımda yine o vardı. hala sinirsel bir titreme var , ve erkekler ağlamaz diyenlere ben ağladım tutamadım evet ağladım. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 45 dakika yiyisen insanları mı izledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hapa başlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 45dk helal olsun nası sabrettin ben çekip giderdim direk ama benzetmişsin saglık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben kesin doverdim gerci o degilmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mekan çok nezih bir yerdi .45 dakika dedim ama zaman kavramını kaybetmiştim biraz alkolde vardı. Tam emin olamadım bakış açısı yakalamakla geçti zaman önündeki angut yüzünden göremedim bir türlü tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yeni biri ihtiyacın olan sey.Zaman herseyin ilacı degildir. Ayrıldıgını farzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Nerdeyse 8 ay oldu ayrılalı yeni bir olay da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 biraz fazla takmıssındır kafana 8 ay yetmemistir. zamanla geçer, yeni birini bulmakla da geçmeyebilir yani illa. beklicen gecicek budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Peki x olsa nolcaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Cinnet geçirmezsem bir şey olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bazen zor geliyor kafa yerine,yeni birini bulmak en iyi cozum gibi gozukuyor fakat bu kafa karısıklıgıyla gidip sacmasapan birini bulup daha da bokun icine batırma kendini psikolojini mahvedersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bunun o kadar iyi farkındayım ki 8 aydır aseksüel olmamın sebebide bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sen ne diyon ben 2 ay ereksiyon problemi cektim antidepresan kullanımı yuzunden daha da tetikledi onu takılmamak lazım her seye medeni olmak gerek 2 kisi sevgili olur anlasamaz ayrılır hayatlarına devam eder medeni bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 fizik falan çalış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: fizik falan çalış sdf Ahahahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yenemediğin şeyi umursama engin. Sevmişsin, hala seviyor olabilirsin. Gerektigi kadar üzül daha uzatma. Elbette birşeyler aklında kalıcak kimse eskilerini tamamıyla unutmaz, en azından adı kalır. Unutmak senin elinde kardeşim, devam et hayatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 montla sıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: fizik falan çalış sdf Adam zaten aseksüelmiş, ne etkisi olacak fizik çalışmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 harbi abi fizik calışmakla, asseksuellik stacklenmiyoki. bide konunun adını nokta yapmayın, ayağımla kullanıyodum mouse'u giremedim konuya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 o konuya değincektim de cüce bitirmiş zaten asdfkaksdfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 iyi dayak yememiş kızın yanındaki adamdan.aslında yese de hakkederdi bilip bilmeden milleti rahatsız ediyor tek derdi olan sen misin kardeşim gidip sen x misin diye sorguya çekiyosun insanları.hem o olsa nolur nedir yani kız rahibe mi olsun seni unutamayıp kendinizi çok matah bişe sanmayın herkez unutulur er ya da geç.sen de unutacaksın sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Dün o kadar canım sıkıldı ki facete eski kız arkadaşımın testini çözdüm. Soru şudu ilk aşkım kimdi?şıklardan birinde ben vardım.Korktum bi an acaba ben mi çıkıcam yoksa başkası mı diye sonra ben çıkınca.Hah biliyodum zaten dedim kapattım sayfayı.B)- bu da böyle bi anım işte asdf herkes unutulmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 böle seven erkek bize nie denk gelmiyor nerde yetişiosunz nassı kızlara aşık oluosun bi anlatın hele ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben burdayim sen nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar