Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.

peder zickler

Öne çıkan mesajlar

Dün bir mekanda otururken karşıma denk geldi erkek arkadaşıyla . Saatlerce seviştiler.Vücudumda titreme başladı , 45 dakika boyunca kontrol edemedim bu titremeyi. Gittim yanlarına sen x misin dedim.Hayır dedi , tanışmadığımıza emin misin dedim . Hayır dedi. Evet aslında o değildi ona çok benzeyen biriydi.Bunu öğrenmek yinede rahatlatmadı beni. Şimdi yeni uyandım , gece rüyalarımda yine o vardı. hala sinirsel bir titreme var , ve erkekler ağlamaz diyenlere ben ağladım tutamadım evet ağladım. saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

iyi dayak yememiş kızın yanındaki adamdan.aslında yese de hakkederdi bilip bilmeden milleti rahatsız ediyor tek derdi olan sen misin kardeşim gidip sen x misin diye sorguya çekiyosun insanları.hem o olsa nolur nedir yani kız rahibe mi olsun seni unutamayıp kendinizi çok matah bişe sanmayın herkez unutulur er ya da geç.sen de unutacaksın sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün o kadar canım sıkıldı ki facete eski kız arkadaşımın testini çözdüm.
Soru şudu

ilk aşkım kimdi?şıklardan birinde ben vardım.Korktum bi an acaba ben mi çıkıcam yoksa başkası mı diye sonra ben çıkınca.Hah biliyodum zaten dedim kapattım sayfayı.B)-

bu da böyle bi anım işte asdf herkes unutulmaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...