Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12561672.asp?gid=229 ahaha güldüm Açılım çalışmaları konusunda, Başbakan gerçekleri halktan gizliyor. Kafasında bir proje var da birden söylersek millet tepki gösterir, yavaş yavaş kabul ettirelim, düşüncesinde. Başbakan’ın görevi milleti aldatmak mıdır? Bu olayı sevimli göstermek için Hollywood’dan bir artist bulmuşlar. Nasıl ikna etmişseler, adam çıkmış, ‘Ben bu açılımı destekliyorum’ diyor. Sen neden Türkiye’nin iç işlerine karışıyorsun? Sen çık artistliğini yap. Bula bula seni mi buldular, Kalecikli bilmiyor da Hollywood artisti mi biliyor. Önüne harita koysan inanın ‘Şırnak nerede’ diye sorsan bulamaz. Sen kimsin kardeşim, neyi biliyorsun da konuşuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 oldu bayaa bu olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 holivud akıllı olsun bir gece ansızın 83 holivud 84 la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 adam haklı ama. hoşuma gitti tepkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 e doğru demiş. daha türkiyeye açıklayamıyolar ne halt yediklerini, kevin nerden öğrenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 elin amerikalısı bile görüyor iyi birşey yapılmaya çalışıldığını, siz anca karşı çıkın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yarın öbürgün türkiye için brad de padişahlığı destekliyorum diyebilir dfgdfgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Atilla Aktoga 27/09/2009 - 11:25 Adam bir sanatçı olarak fikrini söylüyor. Benim bildiğim demokrasilerde sadece sanatçılar değil herkes, sıradan insanlar fikrini söyleyebilir siyasi görüşünü açıklayabilir. Demek ki, CHP artık insanların siyasi görüş beyan etmelerine de karşı çıkıyor, YA SEV YA TERK ET sloganını benimsemiş CHP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 atilla bambaşka adammış hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar