balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 şimdi 4+1 creative sound blaster live sistem var bilgisayara takılı ve format yemeden önce sıkıntısız çalışıyordu . fakat cdsini otomatik yükleme yapamıyor , "could not detect hardware" uyarısı alıyorum . Dün hoparlörü sonuna kadar açtığım zaman çok düşük bir ses alıyordum bugün o da yok . gayet şarkılar vs oynuyor , fakat ses yok . kablolara baktım düzgün, yerlerine takılı . yeşil yeşile,siyah siyaha. aygıt yöneticisinden baktığım zaman diğer donanımlar kısmında, "çoklu ortam video denetleyicisi" ve "çoklu ortam video denetleyicisi" yüklenmemiş gözüküyor. onun dışında ses video ve oyun kumandasıyla ilgili her şey yüklenmiş gözüküyor . dün de hafif ses alıyordum o da gitmiş. Ne önerirsiniz ?
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 netten driver indir , bide ses ayarlarından dalga bıdısına falan bak :/
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 installation cdsi var fakat could not detect uyarısı alıyorum. dalga malga full .
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 sesi kapatan bi virüs vardı. Hizmetlerden başlatıodun falan ses almak için. bi karıştır oraları.
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yok yok virüs değil bu. formattan sonra olmuş. ses kartın nedir. onu bi güncelle bi kere. diğer bi yandan ses sisteminin bağlantılarını bi sök tak. saçma ama yap gene de sen.
Öne çıkan mesajlar