jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Başlıktada gözüktüğü üzere yuklemeye çalışırken setup kitleniyor.Hasta etti. Benim gibi box alan ve bu sorunu çözmüş olan var mı acaba ? yuklemeye baslayınca dvd yi durduruyor. Hdd ye kopyaladım oradada aynı sorun. imdakkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 dvd de sorun olmuş gibi, garantilemek için farklı bilgisayarda dene derim. Yüklerse, yüklenmiş klasörü bilgisayarına c/p yapıp oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 safe mod networksuz yukluyor ama kanı arabası. safe mod networklu ve normal acılıs yapıp baglantıyı keserek denedim olmadı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ben de yukledim fakat çalışmıyor. oyunun simgesine çift tıkladım ama birşey olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 oda ıyıymıs ben safe modda yuklemeye calısıyorum 5423562624 dk oldu yarıya gelmedı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 allaha sukur 3.5 saatte yukledım. simdi girmeye çalışıyorum sadece :D hala giremedim ayar o ldum sabah bakacagım :S Error Code: 36 (PatchServerCommunicationError): Error Code: 36 (PatchServerCommunicationError): Error Code: 36 (PatchServerCommunicationError): Error Code: 36 (PatchServerCommunicationError): off yattım ben bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 yav anlayan yok mu şu olaydan off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 patch uyuşmazlığı sorunu değil mi bu?arada bende de çıkıyor 2. deneyişimde giriyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 luncher ı kapatıp mı acıyorsun yoksa retry mı dıyorsun ? sıyıracam totalde 5 saatımı aldı halen giremiyorum of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 launcherı kapatmıyorum.tekrar play diyorum açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 oyunu bekı box olarak mı aldın yoksa netten key mı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 key olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 efe özel mesajına bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 box ta bısı var sanırım ayar oldum fena şekilde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gogo netten dl o zmn 9gb bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yaw zaten box alınca da 7.7 gb patch download ediyosun digital Dl edersen oyunu 1.0.5 (yada 1.5.0 :) ) gelip 700-800 Mb lik bir patchle hallediyosun, cok farkı yok aslında bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yok farklı. Oyunu yukledım. 1.5.0.0 dan başladı.Patchleride ayrı ayrı indirdim rapidden.1.5.0.1 update i var. zannedersem ıkısı birbirini tutmadıgından olmuyor. netten iniyor su anda bitsin yukliyim sonra 2 patchide yaparımki paticikteli rapidler full install olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 windows format ftw . yukluyor simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ayni sorun benim arkadastada oldu kutuyu aldi cdyi takiyor setup yapmiyor oyun nasil cozuldu acaba bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Farklı bilgisayardan c/p ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yok ben oyle cozmedım . baska bır hdd taktım ona windows kurdum düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar