Bella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 şimdi, 2 adet hamster almıştım geçen ay.bir takım entrika ve beklenmeyen olaylar neticesinde şuan 5 adet yavrumuz var.çok hızlı büyüyorlar bugün gördüm tüyleri falan çıkmış,çok şekerler=) fakat 15 güne kadar ayırmamız gerekiyormuş annesinden.benım o 5 yavruyu ne koycak yerim var ne ilgilenebilecek zamanım var dolayısıyla vermem gerekicek. eğer isteyen olursa 5 tane yavru var,verebilirim. ps:bugün içerisinde resim koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Epeydir beslemk istiyodum ben alabilirim bi tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 nerdensin sen bella? Talibim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 pardon,yazmayı unutmuşum. istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 resim koy artık yiğenlerimin.hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Hmm olmadı ben İzmirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 şöyle ki acayip hızlı büyüyorlar. 2-3 gün önce tüyleri yoktu serçe parmağımdan küçüktüler vs. dolayısıyla bi 10güne kadar falan normal boyutlara ulaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Meksikadaki arkadaşa benziolar sdsdfs Eğer Bakacak kimse bulamazsan gelir alırım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 aaa iyiymis, ben de yilana yem ariyodum, iletisime gecelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 burdan bişi çıkmazsa petshoplara sorarım ordan da bişi çıkmazsa doğaya salıcam sdf izmirden hamster için gelinir mi deli misin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Kargoyla yolla bana ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Gandruel said: Kargoyla yolla bana ozman mancınıkla fırlatsın daha güzel olur bence havada birkaç tanesi kargalara ve martılara yem olabilir ama kurtulanlar sağ salim ulaşacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ben almak istiyorum fakat daha hamster beslemek hakkında pek bir bilgim yok. Kuzenim almıştı seneler önce hatırladığım az biraz. Ayrıca istanbuldayım gelip alabilirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ben anlatırım zor birşey yok. fakat bi 10 gün sonra falan verebilirim hala annelerının altındalar daha sonra ayırmak gerekiyor. kaç tane istiyosun 5tanesını bile verebilirim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Aslında bir arkadaşım çok istiyor hatta başımın etini yiyor kız ama istanbul oluşu kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Birini istiyorum. Zaten şimdi hamster besleyen bir arkadaş ile konuştum ve dediğine göre yavruyken besleyip yaşatması kolay değilmiş. Düşününce tecrübesi olmayan birisi olarak fazlasıylada uğraşmam zor olur yazık olabilir diğerlerine. Kafesini suluğunu falan alıp gelirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 suluğunu =) petshoplarda satılıyor kafesi.her türlü zımbırtı içinde zaten.su zımbırtısı oyuncakları vs. ben sana diğer aksiyonlarını,yemini vs hamsterı verirken anlatırım tabi nası getircem o da bir problem teşkil ediyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 hmm heveslendim hafiften yavru kaldıysa elinde alabilirim sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 4 adet kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Biri benim 10güne istanbuldayım.ama suluğum yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 et parçası gibi çok çirkinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 oha kısmetlerini kapatmasana. hem çok hızlı büyüüyorlar onlar 10güne normal boyut ve şekle ulaşcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Böjeek said: et parçası gibi çok çirkinler ya ahah bugün herkes formunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar