matama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dun frankfurt autoshowdaydim bizim fuarin heralde bir 4-5 kati vardi :) neyse fotolari koydum Autoshow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ellerine sağlık. Artık facebooku da seviyorum, tam tıklarken linkin facebooka gittiğini görünce basıyodum küfrü de, üye olmayanlara da gösteriyomuş artık. Ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ferrari'ye 3 çantalık bagaj? vay vay. o değil de bentley az daha çekseymişsin eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 sls amg şahane bişiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 e250 beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 -all o uc cantalik bagaji sigdirmak icin cok kasmislar :) f430 un bagajindan kucuk 458 in bagaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Volvoyla yeni Lambo iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 118inci fotodaki pembeden istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Çok hoş tasarımlar var..Gönül isterdiki hepsinden birer tane alalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi adam autoshowa gidip araba resmi çekmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 en azından paramecium gibi arabanın en abidik gubidik kısımlarını, stepnesini falan çekmemiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 soyle diyim manken tayfasi gazetecilerin oldugu gun haric yok ortalikta turkiyedeki gibi arabaya degil abazana yuklenme orada yok elesso said: abi adam autoshowa gidip araba resmi çekmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Selam, -all said: en azından paramecium gibi arabanın en abidik gubidik kısımlarını, stepnesini falan çekmemiş ehehe *tozlu radlarda aradığını bulur ve kara kaplı kapağını kaldırarak aklındaki ismi not etmeye başlar* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 anam 2 accountla da kara kaplı deftere girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 moriQ said: e250 beni benden aldı aynen o ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar