Apache Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 One of seven rare and powerful in-game items. An extra character slot. (Giving you a maximum of six per account per server.) Seven Buddy Registration Codes. The exclusive UO Fan Guide featuring rare art and team interviews. The full version of the classic Ultima IX: Ascension. iyi valla kondular hehe[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 baktım ve 19.99 karşılığı yapılan bir hayır hizmeti olduğunu gördüm ,ea nın sitesine girdim önsipariş var ama download edilebilirmi box mı belli değil.Haber için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sonra aklıma geldi AOS dan sonra bir expansiyon çıkarmadıklarına göre boxtır herhalde ,gerçi eylül ekim gibi bir exp.gelecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Anasayfada şu an sadece box olduğu ve kod olarak ayrıca internet üzerine koymayı düşünmedikleri yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Arkadaşlar Bu Kutunun icinde cd ile gelmekte geçengün ultima registration dan accounutmu tekrar aktifleştiriken gördüm orada register kodunuzu zoruor varmı diye konabiliyor yani. yeni expansion olcak sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 evet exp zaten, yeni bi facet açılacak (asia) ve yeni skiller geliyor... (sanırım yine dövüşle alakalı olacak bu skiller samurai fln olabilir...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ben olayı biraz açayim Şimdi bu çıkaracakları paket ultima onlineın 7. yıl kutlamaları adına çıkartılan birşey(yani tam anlamıyla expension denemez). İçinde çıkmış tüm ultima onlie sürümleri,sözde efsane oyunu ultima IX ve abidik gubidik birkaç şey çıkıyor. Asıl önemli olanda paketin içindeki 7th anniversary kodu. Bu kod ile accountunuza 6. bir karakter slotu ekleyebiliyorsunuz. Bahsedilen itemlarda herkeze 1er tane verilecek olan itemlar. Veteran rewardlar gibi seçilerek alınabilecekler ve account başına 1 hediye verilecek. Ancak accountu 7th anniversary olayına aktif olanlara fazladan 1 hediye daha verilecek. Yani bu kişiler 2 ayrı item seçebilecekler.. Kutu halinde 20$a satışa çıkacak(hatta çıkmış bile olabilir). Yeni facet ve skill olayındanda açıkcası benim haberim yok,nekadar doğrudur bilemiyorum. Hediyelerede oyun içi test sosoria sharında, yada straticsten bakabilirsiniz stratics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bu arada şunuda ekliyeyim. Bu bahsettiklerim 1 ay önce konuşulanlardı,tamamiyle doğru olmayabilir veya bu süreç içerisinde değişiklikler yapılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Bu sefer azimliyim sırf exp. packteki yeniliklere bakmak için accountu açmıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar