balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ama geç yatıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 barbu said: bellaya bişi demeden bile sinirleniyo. dalaşılmaz ona. her kızda var o adı pms sendromu, sadece varlığınla kızdırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bende ikinci öğretimim lan. iyi oluyo uyuyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: Bodrack said: Ne güzel gen tartışması var konu dışında burada ne işin var ardeth Gerçi kaçak elektrik konusunda ne geniyse :D asdasd gördüm ve ivedilikle uzaklaştım o konudan gen üzerinden kurulmuş bir ton aksiyom insanlık kültürünü ele geçirmiş durumuda şu anda Hemen altında da felsefeye başladığım konu var Bende yatıorm iyi geceler diye kaçtım Ne işim varsa hala burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 evet insanlar hadlerini bilmeyince sinirleniyorum barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: barbu said: bellaya bişi demeden bile sinirleniyo. dalaşılmaz ona. her kızda var o adı pms sendromu, sadece varlığınla kızdırabilirsin Var mı la böle bişy cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 balon said: ama geç yatıcan. 12de evdeyim istediğim zaman yatıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 geç olcak ama .güç olmayacak gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bella said: evet insanlar hadlerini bilmeyince sinirleniyorum barbu. dorudur ama ortada bişi yokken olmasından bahsediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bodrack said: Var mı la böle bişy cidden var tabi olm ne sandın adımını denk at hiç bi kıza arkanı dönme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 erken kalkan yol alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 3te alcak dönüşte de 11de alcak servisim sanırım Mutluyum Mutlusun Mutlu Mutluyuz Mutlusunuz Mutlular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bella said: evet insanlar hadlerini bilmeyince sinirleniyorum barbu. kural 1. herkese çok yüz vermicen. genel konuşuyorum ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: barbu said: bellaya bişi demeden bile sinirleniyo. dalaşılmaz ona. her kızda var o adı pms sendromu, sadece varlığınla kızdırabilirsin tecrübe konuştu sanki 9839 kız tanıyomuşcasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 balon said: Bella said: evet insanlar hadlerini bilmeyince sinirleniyorum barbu. kural 1. herkese çok yüz vermicen. genel konuşuyorum ben bu arada. evet çok haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ahaha cidden gene cok sinirli bella. olan ardethe olcak. kutunu bosaltsana bi bella bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 bak gördün mü? ses yapmadan uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ok . ses yapmadan uzaklaşıyorum . bu mesajıda kimse görmedi oke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: bak gördün mü? ses yapmadan uzaklaş erkeklerde bi sorun var bi de abi. he deyip geçemiyorlar çoğu . katılıyo musun sorayım bi fikrini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 barbu said: kutunu bosaltsana bi bella bu arada fool me once shame on you fool me twice shame on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 @gandruel : böyle değil de "doğrudur" , "o da doğru" gibi cevaplar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 balon said: Ardeth said: bak gördün mü? ses yapmadan uzaklaş erkeklerde bi sorun var bi de abi. he deyip geçemiyorlar çoğu . katılıyo musun sorayım bi fikrini ne gibi sallamamak manasında mı kabul etmek manasında mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 ya oha naptım sana ben be. bana kızdın burda millete terör estirme. bişi sorucam sadece iki sanie bi bak. sonra ne yapıyosan yap gene. bişi dediğim yok Bella said: barbu said: kutunu bosaltsana bi bella bu arada fool me once shame on you fool me twice shame on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ardeth said: balon said: Ardeth said: bak gördün mü? ses yapmadan uzaklaş erkeklerde bi sorun var bi de abi. he deyip geçemiyorlar çoğu . katılıyo musun sorayım bi fikrini ne gibi sallamamak manasında mı kabul etmek manasında mı kabul etmeden kabul ettik gibi bir his vermiyoruz karşı tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar