Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 1 saat akdar önce yeni ekran kartım geldi.(powercolor 9800 se)taktıktan sonra windows açılışının ardından çözünürlüğü yanlışlıkla 1024 yerine 1280 e ayarladım.ki monitörümün max çözünürlüğü 1024.ekran karardı.restartladım windows yüklendikten sonra yine ekran karardı.eski ekran kartımı takıp çözünürlüğü düşürdüm.radeon'u taktığımda yine ekran karardı.güvenli modu denedim güvenlio mod da açılmıyor.ne yapmalıyım kafayı yemek üzereyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 açılırken F8 i yakala, sonra menüden "Enable VGA Mode" yada onun gibi bişi var .. onunla başlat ... ne mikindirik şekliyle açılacaktır bilgisayarın sonrasını biliyorsun zaten ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yok yok onlarda olmadı.neyse windows kurdum tekrar dehşet çalışıo şimdi kart:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 direk farcry at bence bırak vga'yı falan *!edebiyattan kaldıgı için alamadığı karttan bari başkaları yararlansın diye düşünür*[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar