noxath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Selamlar arkadaşlar, frp ve özellikle Neverwinter Nights sevenlere hitap eden bir mail listesi olusturalım dedik katılmak isterseniz asağıdaki adrese bos bir mail atarak katılabilirsiniz. Amacımız samimi bir arkadaşlık (guild) ortamında görüşlerimizi paylaşmak, zaman zaman RP yaparak ip üzerinden oyunlar oynamaktır Herkese iyi günler dilerim (kayıt olmak icin aşağıdaki adrese bos bir mail atarak size gelecek cevap mailinde gösterilen linke tıklamanız yeterli) [email protected] [Bu mesaj noxath tarafından 05 Haziran 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 mix den mi oynuyorsunuz yoksa kendi serverınız veya orjinalden mi? not: eğer orjinalse guild da kurabiliriz ben dmlik de yapabilirim hafaya lgs geçsin pazar akşamı alıyorum oyunu[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... [Bu mesaj shapshal tarafından 06 Haziran 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ben ve birkac arkadaşımda şu an Hotu 1.62 versiyon kurulu , mix serverindede bir karakterim var fakat onunla oynamıyorum onun yerine hack hile vs. yapmayacağına güvendiğim dostlarla ipden oynuyoruz zaman zaman. Zaten amacımız bu şekilde legit oynayan rpyi seven insanları bulmak. Ayrıca herhangi bir serverde oynuyor olabilirsiniz, farketmez farklı local vault (ama legit) charlarınızla arzu ederseniz ara sıra bizim oyunlarımızada katılabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 katılmak isterimde birincisi bilgisayrım benim oldukça kasılmakta fakat bi sorun daha var cd key problemi yaşıyorum oyunun exp larını kurcam diye zaten 19 doğurmuştum. o yüzden bi bidğiniz varsa bana söyleyin çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben varım zaten %100 rp yi desteklerimde mix te fln oynamam bi kere ancak işte kendimiz başka yerlerden küçük modüller indirerek orda rp yaparak ilerlersek varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 walla ben öle bişey demedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Max bence biraz abartmışsın, adam belli ki tanıdıklarının arasında oynamak istiyor..bundan doğal ne var ki?[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 valla ben mixte hack ve hile olsun ama rp de olsun gene oynarım ama şimdi girin bakın mix e arkadaşlar resmen herifler pvp doldurmuş rp yapcaz bi arkla bi herif çıkmış hadi ne zaman yaratık kescez falan filan oho bu ne ya herkes gidio xp kasıo paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 mix te hile ve hack yapıldığını sanmıyorum orası kapalı bir server(charlar serverin makinesinde saklanıyor) ancak ben orada oynamiyorum. Buna karşılık local vault charlarıyla oynanan ip oyunlarında hack vs olması mümkün olduğundan güvenilir kişilerle oynamayı tercih ediyoruz demek istediğim buydu. Ayrıca cd keyler yazmıştım fakat silinmiş cd-key isteyen arkadaşlar nwn_multiplay mesaj listesinden edinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 noxath ben katılırım dmlik de yapabilirim isterseniz rp de yapabiliriz rp amaçlı pwlerde[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: noxath, 07 Haziran 2004 20:52 tarihinde demiş ki: mix te hile ve hack yapıldığını sanmıyorum orası kapalı bir server(charlar serverin makinesinde saklanıyor) ancak ben orada oynamiyorum. Buna karşılık local vault charlarıyla oynanan ip oyunlarında hack vs olması mümkün olduğundan güvenilir kişilerle oynamayı tercih ediyoruz demek istediğim buydu. Ayrıca cd keyler yazmıştım fakat silinmiş cd-key isteyen arkadaşlar nwn_multiplay mesaj listesinden edinebilir forumda crack, cd-key, warez gibi şeyleri paylaşmak yasak olduğu içindir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 shapsal tabiki katılabilirsin listemis henuz kurulum aşamasında zaman icinde gelişerek güzel şeyler yapabileceğimizi umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 oyunu aldım artık oynayalım yafs[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 hadi ya bende sharpsal la el ele verip maceraya atılmak istiom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bu aksam (13 haziran pazar) saat 8 gibi müsaitim isterseniz bi party yapariz ip adresini akşam yazarım :) bu arada sapsal sen 1.62 ye güncelledinmi ? (Hordes ofthe underdark) [Bu mesaj noxath tarafından 13 Haziran 2004 10:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben güncelledim onada haber veririm şimdi mesaj atıp msn gibi birşey yok mu peki sende ordan daha rahat mesajlaşırız 4-5 kişi aynı anda konuşabiliyor hem çapulcu da gelir onsuz olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 icq : 8318924 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yalnız daha indirmemiş versiyon patchini:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 patchledim ama şu an arkadaştayım hafta içi müsaitseniz çarşamba falan yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 heh şimdi bitti valla ben çok eğlendim sizede tavsiye ederim rp ile yapın oyunu daha arkadaşların bize katılmasını beklerim ırklar ilginçti birde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 inşallah daha çok zevkli partyler yapacağız ekibimiz henüz kurulum aşamasında. Ayrıca Groama desteğinden ötürü teşekkür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 2. bir party de bugün gromla yaptık. gerçekten eğlenceli bir oyun oldu.ben icq kullanmıyorum ama [email protected] adresinden msne ulaşabilirsiniz. umarım daha büyük partyler yaparız.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar