Diesel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Selamlar LOGOS1'de oynayan en yuksek leveli olan kimler var?[signature][hline][b]Knight Online _LOGOS1_ Undergraund_Turks (Clan Master) †-=Datcrack=-†
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Logos1'de oynamıyorum ama eskiden Patos 1'de level 22 char vardı. Sende gel Adonis'e derim adonis sux fln demişsin ama sonuçta bizede zor geldi tekrar char kasmak,ama napacaksın önemli olan halkın oyu :).Biz genede seni bekleriz.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 bune ya patos citos cerezos ne garip isimleri var bu serverların cips ismi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 lvl 57 Humanlarda bir fighter var ismi "Blade"[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Diesel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 FRP_Master kardes falla gelmeyi dusunurdum ama artık bukadar kasmısız.. Ve tum arkadasları logos'a cagırdım 30 kisi logos'ta takılıyoz.. Eger siz fikrinizi degistirmeyi dusunurseniz bekleriz..[signature][hline]Knight Online *LOGOS1* Undergraund_Turks (Clan Master) †-=Datcrack=-† Lvl: Sorma falla.. Nation: El Morad Race: Male El Moradion Job: Mage Skill:Glacier
Blackhand_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Logos 1 de orc assassin karakterim var level 22 ama oynamıyorum ne zamandır sıkıcı geldi oyun biraz pvm ağırlıklı biraz.[signature][hline]See you at the bitter end
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hıııı Evet İlk Leveller Böyle Sıkılırsın Oyun asIL Yüksek Levelden Sonra ba$LıyOr aMa...[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 level 30 dan sonra çok bayıyor gelmiyo experince :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bana 75m exp lagzım sence ben ne yapmalıyım ?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 oyunu bırak :P bi müddet sonra bayıyor ama oyun[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 evet arkadalar kngiht online ilk cıktıgı zamandan beri benim arkadaslar oynuyordu sanki ultimaymiis gibi her gun hergun sabah aksam bıkmadan kosuyorlardı bende biraz izledim ve ne izbe oyun sırf pvm var dedim sonra dedim bi oynamaya bakayim benim arkadaslar bu ara 2 tane server deiştirdi deli karekterleri var cafedeki abilerimizin karekterleri falan manyak oldusimdi bende basladim hosuma gitti bilemiyorum en azindan simdilik hosuma gidiyor suan icin zevkli geliyor bana[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Erutan, 09 Haziran 2004 16:38 tarihinde demiş ki: bune ya patos citos cerezos ne garip isimleri var bu serverların cips ismi Lol :D[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Logos 1 Breth yada ilk sehir de takiliyorum[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Ahahahah gerçek yaşamında sormuştum ama onu da öğrendiğim iyi oldu gel sana oyunda kucak açayım nick ne benim Karsus[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: kermit_frog, 10 Haziran 2004 14:01 tarihinde demiş ki: level 30 dan sonra çok bayıyor gelmiyo experince :P sen lvl 30 da zorlanıosan lvl 40 lari asmislar artik intihar etsin adamlarin en ufak buyu damageleri ortama bin vuruyor ve 5 er bin exp. veren npc leri alan buyuleri ile kesiolar ama oldukleri zaman 120.bin exp kaybettiklerine ben sahidim[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Logos da 47 oldumda o yüzden net söyleyebilirim. lvl 50+ da da çok ölmüştüm adonisde ama hatırlamıyorum lvl 47 iken 388.000 kaybediyorum.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar