Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADONIS 1 Kimler oynuyor ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
assasin çok güzel ama bence archer ol şimdi rakip olmaya durduk yere :P . şaka bir yana archer uzaktan daldığı için fena değil bence[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
[Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi bu oyunda 750k vardi bi işe yaramıyor ya hemen harcadım hehe opal mı ne düşürdüm bi ara 3 defa ard arda diamond mu ne abuk şeyler 100.000 200.000 den falan gidiyor 750.000 gold eğer bişey yapmıyorsa gold biraz değersiz olmuş heyt o 750.000 altını getir burda God mod yaşarsın[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
Click Me And Type Something
Mesaj tarihi:
Kolay para kasılıyo ben her öldürdüğüm adamdan 200k kazanıyorum ölürsem 500k gidiyo ama sonuçta karlı çıkıyorum.

National Point in 10.000in üstünde olursa her 24 saat te bir bir adam lar konuşuyorsun sana 200k para veriyor.

Abyess dungeon var orda yaratıkar ortalama 700 gp para düşürüyorlar ve 200 felan hp leri var çok kolay para kasılıyo para hariç item da düşüyor ve gem düşüyo bu gem ile ya 150k dan satıyossun yada kumar oynayıp random item alıyosun[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
düşük levellarda opal cyrstal gibi şeyler çok düşüyo ama ilerki levellarda çok aşırı zor düşüyo.bu arada adonis 1-2 farketmiyo aynı karakterle ikisindede oynayabilirsiniz(miş).ben yeni öğrendim.[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 04 Haziran 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
abi bu oyunda 750k vardi bi işe yaramıyor ya hemen harcadım hehe opal mı ne düşürdüm bi ara 3 defa ard arda diamond mu ne abuk şeyler 100.000 200.000 den falan gidiyor 750.000 gold eğer bişey yapmıyorsa gold biraz değersiz olmuş heyt o 750.000 altını getir burda God mod yaşarsın
muhaah eğer 750k toplamışsan bayağı ballısın demektir . ben hala 50 k ile geziom :)
said:
FRP_Master, 05 Haziran 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
bende adonisdeyim :).
bilioz her yerde sölüon :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
[Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mass büyü yapan bir mage 6 saat de abyess dungeon da 3. katta 4 saaat te 3m+ rahat yapabiliyor[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
bende adonisdeyim. lvl 23rouge archer..
24hoursopen nickim..[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse,
Zaten hiç senin olmamıştır.
===================================
Efsane dalga :tebrikz:
Mesaj tarihi:
Meth Crastburn 46lvl human lightining mage milyonlarca gold item vs vs baydım bıraktım oyunu başladıktan 2 hafta sora eğer olurda yakalıyabilrseniz her türlü yardımcı olurum...
Mesaj tarihi:
bende varım adonis1 de
amakomagoteko nickim level 28 im işte
bi sürü türk var hemde[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
LeveL 46 Warrior - Barbarian / Adonis
ben de şu an gem kasıyorum stat pointleri tekrar vermem lazım.kunabari abimiz bunun için 5 milyon istiyo.40 tane gem demek bu da :)
bu aralar sorun var nette sanırım, oyuna da girilmiyo..
Mesaj tarihi:
Ben ve arkadaşlarım oynuyoruz. Ben ajan(Pirest), Arklar: Skyredall(Rogue), Limbamber(Warrior), redall(Warrior), Devill(rogue) tümaycan(büyücü) ve yaklaşık 15 kişi aynı semtteyiz. Under_world_tr clanındayız. Level 40 dan küçük olan 1-2 kişi var.
  • Yeni Oluştur...